Emir Hadžihafizbegović

Emir Hadžihafizbegović otkrio nevjerovatne detalje o Emiru Kusturicu i ratu u BiH

Posljednje Vijesti

Emir Hadžihafizbegović se u samo jednom kratkom periodu svoga života bavio politikom u vrijeme dok je bio ministar u Vladi Kantona Sarajevo, ali i nakon tog iskustva, nastavio je slati političke poruke koje u bh. javnosti imao veliki odjek.

Posebno su interesantni njegovi monolozi o bivšim poznanicima i prijateljima, a u medijima su popularne njegove priče o Emir Kusturici, bivšem profesoru na Akademiji u Sarajevu i svjetski poznatom reditelju.

 

https://www.youtube.com/watch?v=HcqFBvkOZrQ

Kusturica danas živi daleko od rodnog Sarajeva, prihvatio je pravoslavlje i promijenio ime u Nemanja. A ovih dana u medijima se ponovo zavrtjela priča o jednom nikad održanom susretu reditelja sa Abdulahom Sidranom i Dobricom Ćosićem.

”Kusturica je između domovine i vile izabrao vilu. Ima jedna priča kako je on Abdulaha Sidrana još ’88 ili ’89 godine zvao Abdulaha Sidrana da idu na sastanke kod Dobrice Ćosića. imao je lošu političku procjenu”, ispričao je prije nekoliko godina bh. glumac.

Ova priča nikada nije potvrđena, ali je u svakom slučaju nevjerovatna. Pogledajte i prisjetite se ovog intervjua Emira Hadžihafizbegovića.

Leave your vote

4 razmišljanja na “Emir Hadžihafizbegović otkrio nevjerovatne detalje o Emiru Kusturicu i ratu u BiH

  1. Emir je jedna turska svinja kao i njegov firer izmetbegovic. Sada mi.je jasnije zasto srbi i hrvati ne zele sa vama zivjeti.

  2. Dvolican gad takvi su najgori oni mrze svakoga bez obzira ko je i sto je takvima niko nesmije vjerovati jer su spremni na sve

  3. Ah Emir Kustrurics Cedo cupavi a vi srbi ste CONFUSED i bivsi turcin-kao emir kustirica sad je tamo heroj haha nas bosanski reject zivjelA bosna I hrvatska
    PAli I kolji sve srbcice

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.