Enis Bešlagić

Enis Bešlagić komentarisao presudu u Haagu i oduševio milione ljudi: Ovo je fantastično!

Posljednje Vijesti

Nakon jučerašnjih događaja u Haagu, oglasile su se brojne javne ličnosti, a posebnu pažnju svojim komentarom je privukao naš najpopularniji glumac Enis Bešlagić.

On je poslao veoma lijepu poruku i tako je još jednom pokazao kakva je veličina od čovjeka.

”ČITAJ!! Moj brate, po domovini… BiH služi stranim silama kao poligon za razne njihove pokuse… To je dokaz koliko smo mi svi “mali” narodi na ovim prostorima i koliko se “veliki” igraju sa nama i našim emocijama… a sve za svoje interese!  To je još jedan dokaz da mi moramo praviti svoje priče i poštovati jedni druge”, rekao je Enis.

”Da nikada više ne budemo izmanipulirani i glupi u svojoj naivnosti!! Da nikada više ne budemo instrumenti i bojeva municija stranih sila…  Nema pobjednika na našim prostorima… Svi smo mi gubitnici, osuđeni jedni na druge!  I sutra se ne pitajte, ko je kriv?? Jer smo danas SVI ODGOVORNI!! Mir brate, po domovini”, kazao je Enis priloživši fotografiju Starog mosta.

Šta reći, svaka čast na ovome…

Leave your vote

9 razmišljanja na “Enis Bešlagić komentarisao presudu u Haagu i oduševio milione ljudi: Ovo je fantastično!

  1. Sta reci, nije mu svaka cast na ovome. Ovo je super za one koji se sluze samo malim mozgom. Toliko

  2. Gospodin general je dokazao hagu koji su to poltroni. Nije se dao isprovocirati . On je dokazao da je tek sada junak. Slava mu.

    1. Stvarno je srbski junak -junačina,što se krio po podrumima i šumama i na kraju se od hrabrosti usrao u gaće-pa toje za slaviti a ne za zaboraxiti.

  3. Samo što ja ne smatram da smo osuđeni jedni na druge već da imamo sreće, a koju smo tako olako dozvolili da zaboravimo .

  4. Sreća je živjeti u BiH, a još veća biti toga svjestan.Smrt fašizmu sliboda Narodima

  5. Enese ti si pič….Za nas Hercegovce i mislim iskrene Bosanci si umro.Samo bih te zamolio da ne dolaziš vise na javna mjesta u BiH

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.