Enis Bešlagić obradovao cijeli Balkan! Glumac najavio nastavak popularne serije i pozvao na optimizam

Zabava

Bh. glumac Enis Bešlagić proteklih mjeseci radi punom parom. Osim što je nedavno završio angažman na projektu “Superpar” u Hrvatskoj, trenutno snima i seriju “Blago nama”, a najavio je i nastavak serije “Žigosani u reketu” čiji je tvorac legendarni Dragan Bjelogrlić.

Serija “Blago nama” novi je projekt RTL televizije, a rame uz rame s Enisom nalazi se i poznata glumica Hristina Popović.

“Uskoro, 30. oktobra kreće nastavak serije na programu NOVA S serije ‘Žigosani u reketu 2’ i gostovanje putem videoveze iz Sarajeva u Beograd”, napisao je Bešlagić na Instagramu.

U seriji “Žigosani u reketu” osim Enisa glume i Nebojša Dugalić, Filip Šovagović, Vesna Trivalić i Dubravka Mijatović.

Osim toga, glumac koji je veoma aktivan na društvenim mrežama nedavno se osvrnuo na pesimizam koji je kod ljudi povećan u vremenu pandemije koronavirusa kazavši da uvijek treba biti opimističan i u svemu pronaći nešto dobro.

“Jedan osmijeh, za lijep dan i samo pozitiva ljudi. Budimo od onih koji popravljaju, a ne oni koji kvare. Budimo od onih koji u onom lošem, traže barem trunku dobra. Budi voda, koja čisti i hrani”, poručio je popularni bh. glumac.

Leave your vote