Evo kako je Marija Šerifović uticala na to da Anid Ćušić pobjedi u “Zvezdama Granda”

Marija i Anid

Nakon zbira glasova, pobjedu u dvanaestoj sezoni “Zvezda Granda” odnio je Bosanac Anid Ćušić, koji je oduševljeno držao svoju statuu i ključ od automobila koji je dobio u sklopu prve nagrade.

– Utisci su mi fenomenalni, nisam čak ni svjestan toga. Kada su me proglasili, izgubio sam se u vremenu i prostoru, tek sada malo dolazim sebi. Bilo je muke, adrenalina i nervoze, ali na kraju je rezultiralo pobjedom i ovom statuom ovdje. Ja sam prezadovoljan. U ovom momentu sam najsretniji čovjek na svijetu – rekao je Anid i dodao:

– Imao sam tremu u finalu, iako tokom takmičenja to nije bio slučaj – kaže ovaj dvadesetogodišnjak i priznaje da ga je sve ovo iscrpilo, prenosi “Blic“.

– Jedva sam stajao na nogama, patike su me ubile. Jedva sam čekao da odem u šminkernicu i da se presvučem. Roditelji su bili uz mene, a sestra i brat su me čekali u Mostaru.

Anid je bio favorit Marije Šerifović, a srbijanska pjevačica je čak i zaplakala kad je vidjela da je upravo njen miljenik odnio pobjedu, iako izbjegava da javno pokazuje emocije na ovaj način.

Što je i očekivano, njegovim kolegama nije prijalo što ga Šerifovićeva izdvaja od ostalih.

– Nije mi bilo neprijatno što me je Marija favorizovala, štaviše laskalo mi je. Tada sam dobio i više simpatija publike. Mislim da mojim kolegama nije bilo prijatno, i meni bi možda bilo krivo da neko nekoga favorizuje, ali to tako ide. Radujem se što ću zapjevati na njenom koncertu, ja sam siguran da će ona zakucati – zaključio je Ćušić.

Pjevačica ga je podržala tako što će joj biti gost na stadionu „Koševo“ 30.juna.

Marija je stigla u Sarajevo,kako bi nastavila pripreme za koncert,a pjevačica je oduševila porukom koju je poslala Anidu.
– Pokaži na Koševu zašto si pobjedio. Bravo -poručila je Marija.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.