in

Evo kako je Marija Šerifović uticala na to da Anid Ćušić pobjedi u “Zvezdama Granda”

Marija i Anid
Marija i Anid

Nakon zbira glasova, pobjedu u dvanaestoj sezoni “Zvezda Granda” odnio je Bosanac Anid Ćušić, koji je oduševljeno držao svoju statuu i ključ od automobila koji je dobio u sklopu prve nagrade.

– Utisci su mi fenomenalni, nisam čak ni svjestan toga. Kada su me proglasili, izgubio sam se u vremenu i prostoru, tek sada malo dolazim sebi. Bilo je muke, adrenalina i nervoze, ali na kraju je rezultiralo pobjedom i ovom statuom ovdje. Ja sam prezadovoljan. U ovom momentu sam najsretniji čovjek na svijetu – rekao je Anid i dodao:

– Imao sam tremu u finalu, iako tokom takmičenja to nije bio slučaj – kaže ovaj dvadesetogodišnjak i priznaje da ga je sve ovo iscrpilo, prenosi “Blic“.

– Jedva sam stajao na nogama, patike su me ubile. Jedva sam čekao da odem u šminkernicu i da se presvučem. Roditelji su bili uz mene, a sestra i brat su me čekali u Mostaru.

Anid je bio favorit Marije Šerifović, a srbijanska pjevačica je čak i zaplakala kad je vidjela da je upravo njen miljenik odnio pobjedu, iako izbjegava da javno pokazuje emocije na ovaj način.

Što je i očekivano, njegovim kolegama nije prijalo što ga Šerifovićeva izdvaja od ostalih.

– Nije mi bilo neprijatno što me je Marija favorizovala, štaviše laskalo mi je. Tada sam dobio i više simpatija publike. Mislim da mojim kolegama nije bilo prijatno, i meni bi možda bilo krivo da neko nekoga favorizuje, ali to tako ide. Radujem se što ću zapjevati na njenom koncertu, ja sam siguran da će ona zakucati – zaključio je Ćušić.

Pjevačica ga je podržala tako što će joj biti gost na stadionu „Koševo“ 30.juna.

Marija je stigla u Sarajevo,kako bi nastavila pripreme za koncert,a pjevačica je oduševila porukom koju je poslala Anidu.
– Pokaži na Koševu zašto si pobjedio. Bravo -poručila je Marija.

Njemačka policija, Ilustracija

U Njemačkoj uhapšen Bosanac koji se lažno predstavljao kao Hrvat, a onda je otkrivena mračna istina!

Tatina ljubav je neizmjerna: Edin i malena Una Džeko rastopili društvene mreže