in ,

Fadil Novalić nakon oporavka od korone: Ovo je opako, jako je teško…

Koronavirus je opaka i nepredvidiva bolest, to je jedan jako opak put – rekao je federalni premijer Fadil Novalić tijekom gostovanja u Dnevniku2 BHT1.

Govoreći o svojim iskustvima s obzirom na to da je prebolio koronu, kazao je da je bolest “jako teška” i da ne znate kako će organizam reagirati.

Govoreći o spriječavanju širenja zaraze, kazao je kako ekonomske restrikcije više nisu moguće.

“Mi smo u fazi liberaliziranog načina borbe protiv koronavirusa, jedan je ekonomski koji je vezan za restrikcije, mi smo sad u ovom drugom, jer je ekonomija stradala, uzdamo se u disciplinu građana i da budu odgovorniji”, kazao je federalni premijer.

Kada je u pitanju oporavak ekonomije u Federaciji, Novalić je kazao da ćemo se držati mjera kojih se drži i cijeli svijet.

“Napravili smo dva seta mjera, jedan, korona zakon, je pri kraju provedbe. Jučer smo ubrizgali 230 milijuna u kantone, u nekom narednom periodu ćemo raditi stvari koje radi cijeli svijet – cijeli svijet podupire potrošnju i javne investicije… Kod nas je potrošnja stranih proizvoda pa ćemo se mi bazirati na ove javne investicije”, ocijenio je Novalić u razgovoru za Dnevnik2 BHT1.

Nosio masku u ruci umjesto na licu pa požalio što se rodio

Ko je žena od sultana? Tijana se prvi put pojavila u Zvezdama Granda sa 14 godina, a evo kako je izgledala prije operacija