FILMSKA PRIČA Bosanka iz dijaspore proharala Zvezdama Granda, a ima oštećen sluh

Monika Ivkić

Jedna od najintrigantnijih finalistkinja ovogodišnje sezone “Zvezda Granda” svakako je Monika Ivkić (28), koja je podigla nezapamćenu pompu oko sebe već sa prvim pojavljivanjem u ovom muzičkom takmičenju.

Osim što je žiri osvojila time što je jedna od rijetkih kandidatkinja koja se podjednako dobro snalazi u pop i folk numerama, Monika je skrenula pažnju na sebe i atraktivnim izgledom, koji se nikada nije libila da stavi u prvi plan noseći izazovne odevne kombinacije.

Iako je ovo prvi put da se Ivkić pojavljuje u “Zvezdama Granda”, kandidatkinji velika scena nije strana, budući da je osvojila čak četvrto mjesto u RTL muzičkom šou programu “Njemačka traži zvijezdu”.

Monika je najveći dio svog života provela u Beču, gdje i sada radi kao knjigovođa u Birou, a za djetinjstvo u Gradačcu je veže nimalo prijatna uspomena zbog koje posljedice vuče cijelog života.

– Kada sam imala četiri godine, baka i djedkoji su me čuvali u Gradačcu, dali su mi bombonu. Dok me nisu gledali ja sam zavukla omot od bombone u lijevo uvo i on je tamo ostao tri dana zbog čega sam dobila stravičnu upalu. Nakon operacije sam ostala gluha na lijevo uho – ispričala je jednom prilikom u “Zvezdama Granda” Ivkićeva, time obrazlažući zbog čega ponekad ima problem sa intonacijom.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.