Fizički najjači Bosanac stigao u domovinu i žene šarmirao svojim stavom: Možda se zaljubim i povedem je sa sobom…

Preuzmite android aplikaciju
Preuzmite aplikaciju

Početkom godine se pisalo da je u vezi s bivšom misicom Švicarske Dijanom Cvijetić, no istina je da on još uvijek traži pravu ljubav.

“Mediji su puno pisali o tome. Generalno volim žene, nemam ozbiljnu vezu niti se trebam kome pravdati. Ko zna, možda u Bosni nađem ozbiljnu djevojku i povedem je sa sobom. Otvoren sam za to, odgovaraju mi naša kultura i naše žene. Naravno, teško je kombinovati karijeru i privatni život”, priznao je MMA borac.
Njegova kćerka Anisa mu je najvažnija u životu.

“Kćerka mi je sve u životu, ona mi je najveća motivacija za život. Sve što radim, radim za nju, a veliku podršku mi pružaju majka i brat. Nije mi toliko teško putovati jer je ona s mojom mamom i redovno viđa svoju majku. Djeca su najveće bogatstvo u životu”, rekao je emotivno Erko.

U BiH uvijek rado dolazi jer je veoma vezan za svoju zemlju i narod.
“Sve mi ovdje odgovara, naši običaji i kultura. Volim naše fore, hranu, piće, društvo. Kad god dođem u BiH, uvijek pojedem ćevape s lukom i kajmakom.

Uživam u našim jelima, u našoj kafi na otvorenom. Ne volim izlaziti, prošla su ta vremena, ali uživam u društvu”, završio je Erko Jun.