FOTO Skandal zatresao BiH: Hercegovina na nogama zbog Luke Modrića!

Poruke protiv hrvatskog kapetana Luke Modrića osvanule su ponovno u Mostaru.

U noći s ponedjeljka na utorka veliki mural Modriću u Vukovarskoj ulici išaran je natpisima “I da doneseš titulu prvaka, ostaješ šljam Hrvata” i “Govno maleno”.

Jedva punoljetan današnji hrvatski kapetan, odigrao je sjajnu sezonu 2002/03. u ‘Plemićima’ , čime je zaslužio naslov “Igrača sezone BiH”, a Zrinjski najviše njemu može zahvaliti što je tada izborio opstanak – piše Bljesak.

Modrić je uvijek isticao da mu je iskustvo u Zrinjskom bilo neprocjenjivo i da je u gruboj BeHa ligi sazrio kao igrač, a poznata je njegova izjava: “Ako prođeš u toj ligi, možeš igrati bilo gdje.”

 - Poruka Modriću iz Mostara

Zbog svega ovoga, navijači Zrinjskog su u Vukovarskoj ulici u Mostaru, Modriću u čast napravili veliki mural. Podsjetimo, sud u Osijeku osudio je bivšeg izvršnog direktora Dinama na šest i pol godina zatvora zbog utaje poreza i izvlačenja profita od transfera igrača.

“Šef hrvatskog nogometa dobio zatvorsku kaznu”, piše BBC i ističe da se suđenje bivšem izvršnom direktoru Dinama dotaknulo i igrača Reala Luke Modrića koji je optužen za krivokletstvo.

Veznjak Kraljevskog kluba osumnjičen je za davanje lažnog iskaza na suđenju, kada je upitan za transfer iz Dinama u Tottenham 2008. Britanski javni servis podsjeća da su navijači Dinama godinama upozoravali kako Mamić i njegovi ljudi koriste klub za osobno bogaćenje.

Skandal je internacionaliziran 2016. kada su najijači hrvatske nogometne reprezentacije bacili baklje na teren tijekom održavanja Europskog nogometnog prvenstva u Francuskoj, piše BBC.

Dpa o Mamiću piše kao o “nogometnom mogulu” koji je u utorak, dan uoči izricanja presude otišao u susjednu BiH, čiji je državljanin.

I njemačka novinska agencija prenosi da bi Modrić, bude li osuđen za krivokletstvo, mogao dobiti pet godina zatvora. “Modrić je pred sucima promijenio iskaz koji je dao u istrazi i u međuvremenu je optužen za krivokletstvo”, navodi dpa.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.