in ,

Gledaoci širom BiH od danas mogu gledati novu televiziju
Danas u 14 sati Bosna i Hercegovina će dobiti novu komercijalnu televiziju sa nacionalnom frekvencijom koja starta pod imenom Nova BH.

Ova televizija je članica portfolija grupacije Junajted Medija (United Media), vodeće medijske platforme u jugoistočnoj Evropi.

Programski i produkcijski tim Nova BH strateški je odredio pravac najmlađe komercijalne televizije u BiH sa nacionalnom pokrivenošću i nesumljivo će odgovoriti svim izazovima koje donosi nova era televizijske industrije.

– Gledaoci ove televizije se mogu radovati bogatoj programskoj šemi za predstojeću sezonu, sa vrhunskim sportskim, zabavnim, dramskim, serijskim i filmskim programom.
S ponosom ističemo atraktivan sportski sadržaj, tako će Nova BH u naredne četiri godine prenositi sve važne nogometne sportske događaje za BiH, a prije svega utakmice reprezentacije BiH u Ligi nacija, kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020., koje će se igrati u 12 evropskih gradova i koje će biti ekskluzivno emitovano na Nova BH televiziji.

Ekskluzivno će ovaj novi kanal prenositi i kvalifikacije “Zmajeva” za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru, a nogometna poslastica za gledatelje i to srijedom bit će i najelitnije takmičenje Liga prvaka, ciklus 2018.-2021.

Kada govorimo o zabavnom sadržaju, gledatelji Nova BH moći će uživati uz novu sezonu talent show programa „Zvezda Granda” kao i ostalih formata iz Grandove kuhinje, „Nikad nije kasno”, „Zvezde Granda Specijal“, „Grand parada“, „Praktična Žena” i „Nedjeljno popodne sa Leom Kiš“.
U bogatoj programskoj shemi Nova BH donosi i najpopularniji talent show na svijetu. Pjevači, muzičari, plesači, iluzionisti, kao i brojni drugi talenti, borit će se za laskavu titulu „Supertalenta“, nagrađivanog globalnog hita koji ruši rekorde gledanosti u cijelom svijetu – saopćeno je.

Oglasili se iz State Departmenta: Amerikanci zabrinuti zbog izbornih prevara u BiH

Ekstremna zima: Naučnici otkrili šta nas očekuje u naradnim mjesecima…