in

Glumila je Ivanu u ‘Lud, zbunjen, normalan’, a nećete vjerovati zbog čega je napustila seriju

Glumica Gordana Boban u seriji je tumačila lik tajnice Ivane do 54. epizode kada je iznenada odlučila napustiti set mnogima omiljene serije ‘Lud, zbunjen, normalan’.

Glumica Gordana Boban u seriji ‘Lud,zbunjen, normalan’ utjelovila je lik tajnice Ivane koja je bila zaposlena kod Faruka u produkcijskoj kući Akord.

No, omiljenu je seriju na žalost mnogobrojnih gledatelja iznenada napustila, a koji pravi razlog njenog  odlaska i i danas veliki dio domaće publike ne zna.

U jednom od intervjua koje je dala za BiH medije glumica je otkrila kako je projekt napustila zbog kontroverznog sadržaja.

“Ostavila sam je, jer je jedna epizoda, po mom mišljenju, bila potpuno neprikladna. Od 54. epizode pa dalje bilo je mnogo epizoda s vrlo kontroverznim sadržajem. Mogu reći da sam jako sretna jer uvijek slušam svoj unutarnji glas. Imate neki okvir u kojem pokušavate ne mijenjati svoje moralne vrijednosti ili ponašanje. Slušate svoj instinkt što je dobro, a što nije. Dakle, jako sam sretna što sam učinila taj korak”- kazala je Gordana za BiH medije i objasnila što joj je točno zasmetalo u scenariju.

 | Autor : Screenshot

“Ova epizoda o kojoj govorim zapravo je bila o seksualnom zlostavljanju. Dakle, termin silovanje u obiteljskoj seriji koja se emitira u prime time terminu prema mojim moralnim mjerilima, za veliki broj gledatelja u kojima ima mnogo djece, uopće nije prikladan” – zaključila je glumica koja je svojim odlaskom iz najgledanije serije u regiji rastužila brojne gledatelje.

Njega do sada niste vidjeli: Ovo je sin Dine Merlina, ima veoma čudno ime, ali zato izgleda ludilo!

Sve smo bliže NATO-u: Oružane snage SAD stižu u BiH! Zajedno sa OS BiH izvode vježbu u kojoj učestvuju dva F-16 aviona