GOGU SEKULIĆ MUŽ OSTAVIO SA DJETETOM USRED ROĐENDANA! Povukla je drastičan potez nakon svega

Preuzmite android aplikaciju
Preuzmite aplikaciju

Svjetski vicešampion u brazilskom džijudžicuu na svoj rođendan ostavio je pjevačicu Gogu Sekulić.

Iznenada je otputovao u Zurich u Švicarskoj i ostavio pjevačicu sa njihovom bebom Vasilijem Andrejom u Beogradu.

Iako je donedavno među njima sve izgledalo kao med i mlijeko, Sekulić, kako saznajemo uz krugova bliskim porodici, prolazi kroz ozbiljnu krizu u braku.

“Sve je bilo idealno. Zajedno su boravili u Beogradu, pa su išli u manastir Ostrog da krste dete, a onda su organizovali i proslavu. Delovali su srećno i zaljubljeno, baš su bili skladni. Videlo se da se lepo slažu i dogovaraju o svemu.

Međutim, nešto je puklo. On je iznenada otišao u Švajcarsku, a Sekulićeva ga je odmah posle toga otpratila sa društvene mreže. On joj nije ostao dužan, pa je uzvratio istom merom”, kaže naš izvor i dodaje da se pjevačica često s mužem svađala zbog posla.

“Oni su na početku veze napravili dogovor da mogu slobodno da se bave svojim karijerama. On regularno ide na pripreme i bavi se profesionalno svojom akademijom, dok je Goga prinuđena da ostane u Beogradu jer je nedavno izdala pesmu, a vratila se i nastupima.

Čini nam se da je Domanoviću to zasmetalo i da je napravljena frka zbog toga. Njemu ne prija medijska pažnja jer ne voli eksponiranje, a toga je bilo dok je boravio u Srbiji. Svestan je s kim živi, ali nije se nadao da će mu to toliko smetati. Izgleda da je gotovo”, kaže izvor iz Beograda.