in

“GOSPODE, OVA NIJE NORMALNA” Pique otkrio kako je smuvao Shakiru: Poslao joj je glupo pitanje, a onda je uslijedio šok!

Fudbaler Barcelone Gerard Pique i pjevačica Shakira žive u skladnom braku u kojem su dobili dvojicu sinova Milana i Sašu, a Pique je nedavno otkrio i kako je osvojio atraktivnu pjevačicu.

“Upoznali smo se u Madridu na snimanju spota za pesmu ‘Waka Waka’ prije početka Svjetskog prvenstva 2010. u Južnoj Africi. Tu sam joj zatražio broj. Ona je stigla u Južnu Afriku prije naše selekcije jer je pjevala na ceremoniji otvaranja”, rekao je prvotimac Barselone.

View this post on Instagram

Family.

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique) on

Pique se prisjetio i koji je bio njegov prvi korak.

“Poslao sam joj poruku s pitanjem ‘Kakvo je vrijeme u Južnoj Africi?’, s obzirom da smo trebali i mi uskoro da stignemo tamo. To je glupo pitanje i naravno da sam očekivao odgovor: ‘Hladno je, ponesi kaput’, sjeća se Pique.

Međutim ovakav odgovor Shakire nije očekivao.

“Ona je napisala ‘roman’, sa svim detaljima oko promjene temperature iz dana u dan. Pomislio sam ‘Gospode, ova nije normalna’. Dopisivali smo se za vrijeme Prvenstva, ali jedina šansa je opet vidim je bilo finale jer je ona pjevala i na ceremoniji zatvaranja. Rekao sam joj da ako je igranje u finalu potrebno da bih je video, onda ćemo da dođemo do finala. I to je bilo drugi put da smo se vidjeli, poslije finala Svjetskog prvenstva”, objasnio je Pique.

O hapšenju Mujanovića oglasilo se i srbijansko Ministarstvo pravde

Moron koji je Brazil bacio na koljena pozitivan na koronavirus