Griezmann objavio da napušta Atletico. Uslijedio je brutalan odgovor navijača

Antoine Griezmann, najbolji igrač Atletica i simbol kluba, objavio je da nakon pet godina napušta Atletico. Na to je burno reagirala navijačka skupina Frente Atletico.
Kako prenosi Index.hr, ona okuplja najžešće navijače tog kluba, opasne huligane koji su bili izbrisani iz članstva i donedavno im je bio zabranjen ulaz na stadion.

Članovi Frentea prije pet godina su pred Vicente Calderonom ubili navijača Deportiva tako što su ga pretučenog bacili u rijeku, a tada su još nekoliko članova suparničke skupine izboli noževima.

Tada su izopćeni, ali s obzirom na to da okupljaju likove kojima se nije uputno zamjerati, Atleticov predsjednik Enrique Cerezo poručio je da su dobrodošli na utakmice dok god ne izazivaju nevolje.
Ali Frente sada poručuje da u Atleticu više nije dobrodošao igrač koji je u zadnjih pet godina postigao 133 i namjestio 50 golova za taj klub.

Nakon što je Griezmann poslao pozdravnu poruku navijačima “proveo sam ovdje pet nevjerovatnih godina, hvala vam na svemu, ostajete mi u srcu”, Frente mu je putem Twittera odgovorio: “Nadamo se da više neće odigrati ni minute u dresu Atletico Madrida”, a nakon poruke označili su trenera Diega Simeonea i postavili simbol miša.

Poruka je jasna: u posljednjoj prvenstvenoj utakmici u subotu kod Levantea ne žele vidjeti štakora Griezmanna.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.