in ,

Grozna saobraćajna nesreća u tunelu Vranduk, saobraćaj u potpunosti obustavljen!

U tunelu Vranduk II došlo je do saobraćajne nesreće zbog čega je od 10 sati na snazi potpuna obustava saobraćaja.

Iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona za Klix.ba su potvrdili da se nesreća dogodila oko 10 sati kada je kamion udario u konstrukciju koja se nalazila u tunelu, a koristi se za izvođenje radova.
Prema prvim informacijama nema povrijeđenih osoba, a saobraćaj se odvija alternativnim putem Zenica – Tetovo – Banlozi – Vranduk – Nemila.

“Zbog saobraćajne nezgode koja se dogodila u tunelu Vranduk II na magistralnom putu M-17 Zenica-Nemila, saobraćaj je trenutno obustavljen i preusmjerava se na alternativne pravce.

Tokom dana u tunelu Vranduk II saobraća se jednom trakom naizmjenično, a zbog povremeno pojačanog prometa vozila moguće je formiranje dužih kolona u oba smjera. U noćnim satima u intervalima od 00.30 do 01.30 sati, od 02 do 03.30 sati i od 04 do 05.30 sati, dolazi do obustave saobraćaja. Na obilaznici kroz naselje Tetovo (R-445 Nemila-Tetovo-Zenica) zabranjen je saobraćaj za teretna vozila čija ukupna masa prelazi 7,5 tona”, saopćeno je iz BIHAMK-a.

Odlične vijesti stižu iz Švicarske: Naučnici su našli lijek za rak!

KAKVA KRALJICA Djevojka koja je postala hit na Balkanu: Politika je lopovluk, ali ja bih se ipak…