Loše iskustvo iz Tuzle, Foto: Radio Sarajevo

Grozne vijesti iz Tuzle nakon pobjede rukometaša

Sport

Da nijedan veliki uspjeh bilo koje reprezentacije Bosne i Hercegovine ne može proći bez nečeg ružnog, potvrđeno je i večeras nakon pobjede rukometne reprezentacije BiH nad Švicarskom u Tuzli.

Naime, prema svjedočenjima većeg broja čitatelja portala BHDijaspora.net, pred dvoranom Mejdan uoči utakmice ostalo je nekoliko stotina navijača s kupljenim kartama. Oni nisu mogli da uđu na tribine jer su one bile popunjene do posljednjeg mjesta.

”Pred dvoranu smo došlo oko pola sata prije utakmice, ali su nam ljudi ispred na ulazima kazali da unutra ne možemo ući jer je puno. Rekli smo da imamo karte, ali oni su samo šutili. Bruka i sramota. Vratili smo se kući poslije toga”, rekao nam je jedan ogorčeni navijač.

Interes je zaista bio nezapamćen, ali ovakvi propusti ne bi se smjeli dešavati. Kod nas je poznato kako to sve funkcioniše. Ima mnogo onih koji ne vole platiti kartu pa se onda na razne načine dovijaju da uđu na tribine.

Puštaju ih cjepači karata, zaštitari ili neki od rukovodioca Saveza. Slična stvar desila se par puta i na utakmicama fudbalske reprezentacije u BiH pa je FSBiH povećao kontrole na ulazima.

Leave your vote

1 razmišljanje na “Grozne vijesti iz Tuzle nakon pobjede rukometaša

  1. Kod nas sve je moguce,ja sam kupio avijonsku kartu,do duse prije 3-4 godine i dodem u Sarajevu na Aerodrum,kazu nema mjesta,prodata moja karta nekome valjda bilo prece da putuje i vratim se kuci pa sutra opet,bili neki navijaci preci…..

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.