in

Hana Hadžiavdagić-Tabaković razmišlja o usvajanju djeteta

“Tarik i ja smo, također, razgovarali i razmišljamo o tome. Nikad se ne zna. Ta djeca stvarno trebaju svu pažnju i ljubav, toliko su divni i slatki, ali i vaspitani i kulturni.”

Voditeljica i influenserica Hana Hadžiavdagić-Tabaković još jednom je pokazala veliko srce te je, uz podršku, osigurala novogodišnje paketiće za mališane iz Doma za nezbrinutu djecu Bjelave u Sarajevu.

Kako nam je rekla Hadžiavdagić-Tabaković, pjevačica Slađa Zubčević je sve organizirala.

Dječica su se obradovala ne samo paketićima već i druženju s Djeda Mrazom i njegovim pomoćnikom, a također su gledali predstavu u izvedbi Irfana Ribića i Adema Smailhodžića.

– Ovo je nešto najmanje što sam mogla napraviti, odnosno donirati novac. Djeca trebaju svu ljubav ovog svijeta i zaista pozivam sve one koji mogu da usvoje dijete, da to i učine. Tarik i ja smo, također, razgovarali i razmišljamo o tome. Nikad se ne zna. Ta djeca stvarno trebaju svu pažnju i ljubav, toliko su divni i slatki, ali i vaspitani i kulturni. Ne treba im samo jedan dan u godini pažnja, trebali bismo se svi malo više aktivirati. Dom na Bjelavama treba našu pažnju i pomoć – poručila je Hana.

Stanivuković: Jučer heroj, a danas negator genocida u Srebrenici?

NIJE SVE TAKO SIVO: Drugi smo u regionu sudeći po najnovijim statističkim podacima što se tiče rasta prosječne plate