Hari i nije tako dobar: Deset godina je imao ljubavnicu, a druga mu je rodila vanbračno dijete!

Ljubavni život Hajrudina Harija Varešanovića, vođe popularnog sastava “Hari Mata Hari”, bio je prilično intrigantan u prošlosti.

Naime, pjevaču se desila velika ljubav u mladosti sa Aidom, još kada je Hari imao svega 19 godina, te su njih dvoje stupili u brak krajem 1983. godine.
Ceremonija zavjetovanja na vječnu ljubav i vjernost prošla je intimno, bez velike pompe, u krugu prijatelja, a dvije godine kasnije (1985. godine) rodila se i kćerka Nađa.

Varešanović je u jednom intervjuu priznao da je tada bio isuviše mlad i nespreman za ulogu oca, a skoro deceniju kasnije (1994. godine) je u braku sa Aidom dobio i sina Damira.

Međutim, tek kasnije je isplivalo na vidjelo da je pjevač dvije godine ranije (1992. godine) dobio i vanbračnog sina Maka, za kog je i sam Hari saznao znatno kasnije u životu, što je bio samo jedan u nizu razloga zbog kog se raspao njegov prvi brak sa Aidom.

Osim toga, Varešanović je otvoreno govorio o tome da je svoju drugu suprugu Jasminku upoznao još 1994. godine, te da je tek tada shvatio šta je to prava ljubav.
U intervjuu koji je dao za Puls, sada već davne 2006. godine, pjevač je otvoreno govorio o prirodi svog prvog braka sa Aidom.

– U muziku sam ušao zbog muzike, a ne zbog stvari koje prate muziku. Nikada nisam imao problema sa drogom, alkoholom i kockom. Jedino se nisam spasio žena, a to je jedan od nusprodukata koji ide uz muziku, i to mi je najdraži porok. Sa suprugom sam imao malih trzavica, ali rijetko. Uvijek joj kažem: “Ko ti je kriv. Sama si birala. Ti si izabrala mene, a ne ja tebe”. Ja sam već sa 20 godina bio definisan kao muzičar i moj životni put se znao. Mada, sve se u životu može prebroditi i prevazići. Sa suprugom sam ostao u braku, kompromisnom braku. Zbog djece”, istakao je tada Hari, priznajući da već deceniju unazad živi na relaciji Sarajevo-Minhen zbog Jasminke sa kojom je kasnije stupio u brak (2010. godine), nakon što se razveo od Aide,prenosi Pulsonline

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.