Haris Silajdžić dolazi u posjetu Bošnjacima Sjeverne Amerike

Haris Silajdžić
Haris Silajdžić

Specijalni gost na gala večeri tokom 22. Susreta Bošnjaka Sjeverne Amerike biće dr. Haris Silajdžić, bivši član Predsjedništva Bosne i Hercegovine.

Ova informacija je izazvala veliku pažnju ogromne bošnjačke zajednice u Sjevernoj Americi koja izuzetno cijeni doprinos i ulogu dr. Silajdžića u očuvanju nezavisnosti naše države u najteže doba njene historije.

Karte za svečanu večeru možete kupiti ovdje ili u prostorijama ICNP – džemata Phoenix. Karte koje kupite putem stranice moći ćete podići na registracijskom stolu na Susretima. Tokom svečane večere obezbjeđeno je profesionalno čuvanje djece.

Važan događaj

Organizacioni odbor 22. Susreta Bošnjaka Sjeverne Amerike, pod pokroviteljstvom Islamske zajednice Bošnjaka Sjeverne Amerike (ICNAB) poziva sve bošnjačke i probosanske organizacije sa prostora Sjeverne Amerike na 22. Susrete Bošnjaka Sjeverne Amerike koji će se održati od 24. do 26. novembra 2017. godine u Phoenix, Arizona.

Kako je saopštio organizator, očekuje se odličan odziv te učešće u panel diskusijma na temu PRIORITETI VJERSKOG, DRUŠTVENOG I POLITIČKOG DJELOVANJA BOŠNJAČKIH ORGANIZACIJA SA PROSTORA SJEVERNE AMERIKE koje će se održati u petak 24. novembra od 10:00 am do 12:00 pm, te u subotu 25. novembra od 4:00 pm do 5:00 pm.