Horor na techno partyu u Sarajevu: Mladić se predozirao, srušio se na podij pred svima, ljekari mu nisu uspjeli sapsiti život

Na techno partyju u amfiteatru Doma mladih 16. augusta ove godine odvijala se prava drama nakon što se 22-godišnji Dž. H. iz Sarajeva predozirao ekstazijem i spidom.

Mladić je preminuo iste noći u Kliničkom centru u Sarajevu nakon što su ljekari pokušali da mu spase život, piše Dnevni avaz.

O drami koja se odvijala u vrijeme nastupa DJ-a Marka Nastića, nije bilo zvaničnih informacija, a kako se saznaje od izvora bliskog istrazi, sve je počelo kad je 22-godišnjaku iznenada pozlilo na podiju.

Mladiću, koji je polako gubio svijest, pritekli su u pomoć pripadnici Policijske uprave Centar, koji su shvatili da moraju brzo reagirati pa su ga odmah odvezli u Klinički centar u Sarajevu.

Mladić je po dolasku u Klinički centar još davao znake života, a ljekari su ga odmah priključili na infuziju.

Posumnjalo se da je predoziran pa je urađen nalaz na droge. Utvrđeno je da je 22-godišnjak bio pozitivan na sve vrste narkotika osim na heroin i kokain. U krvi je najviše imao stimulansa, spida i ekstazija, što je poznato i kao “plesna droga”, koja se najčešće koristi na cjelonoćnim zabavama elektronske muzike.

Poslije sat borbe za njegov život i nekoliko pokušaja reanimacije, 22-godišnjak je ipak preminuo. Kako saznajemo, nije rađena obdukcija i mladić je ukopan 18. augusta – prenosi Fokus.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.