Ima se, može se! Zamantat će vam se u glavi kada pročitate koliko su Lepa Brena i Boba potrošil na odmor samo ove godine!

Lepa Brena sa suprugom Bobom Živojinovićem ove godine odlučila je otići na krstarenje Sredozemnim morem. Njih dvoje priuštili su sebi zasluženi odmor od čak 77 dana, a na putovanju su im se ubrzo pridružili i ostali članovi porodice. Brena je odlučila da se cijela porodica malo skloni tokom pandemije, a sama je riješila da uzme odmor na kome dugo nije bila.

Naime, Brena i Boba su 6. juna privatnim avionom napustili Srbiju i otišli u Monako, gde je započelo njihovo ljetovanje iz snova, a koje je i papreno koštlo. Navodno su njih dvoje za odmor u Francuskoj, Italiji, Hrvatskoj i Crnoj Gori izdvojili pola miliona eura.

– Samo let privatnim avionom od Beograda do Nice, gdje su sletjeli da bi stigli do Monaka, platili su oko 8.000 eura. Oni tamo imaju luksuzan stan, pa nisu morali da iznajmljuju smještaj. Poslije nekoliko dana pridružio im se Filip sa svojom ženom Aleksandrom Prijović i sinom Aleksandrom, a onda je došao Viktor sa svojom djevojkom Sandrom Miljaković. I oni su svi došli privatnim avionima. Zajedno su izlazili po najelitnijim restoranima, naručivali su najskuplja vina, jeli tamošnje specijalitete. Često su za večer umjeli da potroše i po 5.000 eura. Znam da to nekima zvuči nevjerovatno, ali Živojinovići kada krenu da jedu i piju, ne žale novca i stvarno su ostavljali te pare u restoranima – rekao je neimenovani izvor za srbijanski „Informer“, a koji je veoma blizak slavnoj porodici.

On ističe da im je najviše novca navodno otišlo na iznajmljivanje jahte kojom su odlučili da krstare Francuskom, Italijom i Hrvatskom.

– Njihova jahta je trenutno usidrena u Crnoj Gori, pa su u Monaku iznajmili jahtu “Salorenco”, koja je dugačka 30 metara od agencije “Kej-Kej”. Platili su je 240.000 eura. Morali su da angažuju i skipera, kojeg mjesečno plaćaju 2.500 eura. Brena i Boba imaju dozvolu za upravljanje tim čudom, ali nisu željeli da je oni stalno voze. Parking za jahtu u Monaku plaćali su 1.000 eura, dok u Hrvatskoj i Crnoj Gori dan u marini košta oko 200 eura. Kad god žele da se usidre u neku luku, moraju da angažuju ronioce kako bi očistili jahtu od algi i provjerili da li je plovilo oštećeno. I to plaćaju po 150-200 eura – otkriva sve detalje izvor i dodaje da Živojinovići u vili na vodi imaju i poslugu koja im sprema obroke dok su na pučini.

Porodica Živojinović prvo je obilazila Francusku i Italiju i tamo su posjetili: Kan, Nicu, Korziku, Napulj, Bari i Santa Mariju di Luku, a zatim su preko Hrvatske krenuli za Crnu Goru. Tamo su se zadržali samo jedan dan, pa su se vratili u Dubrovnik.

– Od agencije od koje su iznajmili jahtu, dobili su pun rezervoar goriva, međutim, to su potrošili prije nego što su krenuli za Crnu Goru, pa su morali ponovo da sipaju gorivo. Do tamo su putovali tri dana, a gorivo ih je koštalo 13.000 eura.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.