IMALI SMO ŠUHU, VELIKA ZAVRZLAMA U FINSKOJ Stevanović presudio, umorni Zmajevi nisu posustali nakon naleta vrlo opasne reprezentacije Finske!

Imali smo šuhu, kao da smo znali ko će presuditi, u prvom poluvremenu smo pisali upravo o Miroslavu Stevanoviću, a onda je nastupila zavrzlama.

Fudbalska reprezentacija BiH predvođena novim stručnim štabom na čijem je čelu Bugarin Ivaylo Petev, večeras je mečom protiv selekcije Finske u Helsinkiju otvorila kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo i to remijem od 2 – 2.

Prvi gol meča postigao je Miralem Pjanić koji je pogodio za 1:0 u 55. minuti i to nakon što je promašio penal, ali iz drugog pokušaja zabio je gol i to nakon što mu se lopta odbila direktno na nogu. Nakon toga, naš veznjak je mirno poslao loptu u praznu mrežu.

Finska je do poravnanja došla preko u 58. minuti Time Pukkija koji je pogodio nakon loše reakcije naše odbrane. Dakle, samo tri minute trajalo je slavlje naših Zmajeva.

Prošlo je 20 minuta, Finska u 78. minuti pogađa za 2 – 1 nakon velike praznine u našoj odbrani i sjajne reakcije Pukkija koji gotovo sam izlazi pred Šehića i mirno pogađa drugi put večeras.

A onda je nastupio čovjek o kojem smo pričali ranije večeras, Miroslav Stevanović. Izjednačio je za 2 – 2 u 85. minuti.

Ključnu ulogu odigrali su Petev i Stevanović.

O tome čitajte u tekstu ispod.

Selektor Ivaylo Petev napravio veliko iznenađenje u prvoj postavi: Zmajevima se konačno nakon dugo vremena pridružio…

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.