INCIDENT U BOLNICI Istukao doktora nakon svađe zbog maske

Globus

Četrdesettrogodišnji muškarac fizički je napao četrdesetjednogodišnjeg doktora u Kliničkom centru Vojvodina u Novom Sadu.

Naime, kako javljaju mediji u Srbiji, on je bivši volonter, a napad se desio jutros oko deset sati u toku rasprave oko nošenja zaštitne maske kada je on je više puta rukom udario doktora.

Kako piše “Objektiv”, Ž. Ž. je zadobio povrede neutvrđenog stepena, a napadač M. M. odmah je uhapšen i biće zadržan po prijavi za napad na službeno lice.

“Stavlja mu se na teret krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti”, kažu u novosadskoj policiji za Tanjug.

Incident se dogodio jutros, kada je M.M. došao u KCV, sa paletom za jednog pacijenta, i ušao u kovid zonu, bez zaštitne maske na licu.

“Ljekar Ž.Ž. ga je opomenuo i zamolio ga da stavi masku, ali je muškarac fizički nasrnuo na doktora i sve vrijeme se nasilno ponašao”, kažu u policiji.

Doktoru su u pomoć pritekle medicinske sestre iz KCV, saznaje Tanjug, a ljekar je ubrzo upućen na pregled i zadobio je lakše povrede.

Leave your vote