in

Indira Indy Aradinović: Ne plašim se njegovih prijetnji, Šako Polumenta je bijednik

Novi estradni rat izbio je između pjevačice Indire Aradinović Indy i njenog starijeg kolege Šake Polumente. Naime, Indy je na svom Instagram profilu podijelila skandaloznu prepisku sa Šakom, te je istakla da se nije uplašila prijetnji koje joj je uputio.

Objasniću ti ja kako se poštuju ljudi. Skinuo sam. Ja sam tebe poštovao svuda. Sad ovako sa mnom da pričaš neću ti dozvoliti – napisao joj je Šako, na šta je Indy poručila da bi trebalo da ga bude sramota.

Indy je objasnila o čemu se zapravo tu radi. Naime, Šako je podijelio njen prvatni snimak na svom Instagram profilu na kojem ona i njena sestra Edita Aradinović pjevaju sa još jednim anonimnim muškarcem Polumentinu pjesmu, a kada ga je Indy zamolila da snimak obriše, uslijedila je ova poruka, a nešto kasnije i blok.

-Ključna stvar je njegovo obraćanje meni, to je bilo gnusno, rekao je da će on mene da nauči redu, i uopšte njegova nemuškost i zatupljenost. Ja sam njega juče pozvala na telefon, htjela sam da ga pitam zašto je objavio video koji je njemu bio poslat privatno još na zimu 2019. godine. On je to okačio juče, ja znam i pod čijim nagovorom, pod uticajem jedne osobe koja je bila na tom snimku, koja je anonimna i trenutno nije važna u mom životu. To je njegov drug, neko ko meni više ništa ne znači… On je pod njegovim uticajem to objavio i tagovao, ispao je njemu drug, a meni loš kolega. Nije me pitao, objavio je. Na tom snimku je i Edita, gdje mi pjevamo stihove njegove pjesme, uvažavamo ga kao kolegu i sve je to lijepo, uredno i okej, on je nama tad, 2019. odgovorio na tu poruku. Ja sam juče prvo njega zvala da mu kažem da skine taj video, ali se on nije javljao, iako je bio na mreži. Onda sam ga zamolila komentarom ispod tog videa na njegovom profilu, obratila sam mu pažnju da to nije lijepo, da je trebalo da pita ili mene ili Editu da li se mi slažemo sa tim, jer je to video koji je u privatnoj arhivi poslat njemu i ipak je trebalo možda da pita, treće lice, anonimno je na snimku, možda to nekome ne odgovara. Onda je on meni odgovorio vrlo rogobatno i neprijatno na to u inboksu, ja sam mu odgovorila da samo obriše i da nije ni važno… On je u nastavku pokušao mene da ponizi, kako on meni čini, kako meni to znači, da treba da budem sretna što je on to stavio.

https://www.instagram.com/p/B8hJsSdHrxd/?utm_source=ig_web_copy_link

Meni je to toliko poremećeno i bolesno da ja nisam mogla da vjerujem da čovjek od 50 godina tako nešto može da napiše i da uradi. Očekivala sam od njega kao kolege, muškarca da kaže: “Indy, oprosti, možda sam prebrzo odreagovao, možda sam pod nečijom manipulacijom”. Zašto se nije javljao na telefon kad sam ga zvala? Ja sam pop*zdila zbog one njegove poruke, kao on će mene da nauči kako se ljudi “poštivaju”, kao on je mene “poštivao”, neke fore… Ja sam to shvatila kao prijetnju, gdje ćeš me naučiti redu? To je u prevodu: Čekaću te na prvoj stanici? Ne razumijem. Ne radimo u kancelariji, u istoj firmi, pa će me kazniti, kao direktor. Vrlo je jadno i bijedno i smiješno, zato sam i objavila da svi vide kakav je bijednik kao kolega ispao i kako je to jadno i sramotno, sram ga bilo kao muškarca. Imam ja slikane te dopise, da ne bude da lažem. On je mene poslije te poruke na kraju i blokirao. Niti je on meni važan, niti ne, ali ja sam njega ipak uvažila kao kolegu, mi smo se šalili zimus, poslala sam mu to, da mu je to značilo, on bi tad objavio taj video, a ne baš za Dan zaljubljenih, kad je nekom stalo do mene i neko pokušava da dođe do mene, ja to znam, ta osoba je uopšte nebitna. I ti sad kao njemu činiš, ja da hoću, ja bih bila sa tom osobom, ispadaš golub pismonoša, ispao si glup, zamjerio si se kolegici, ispao glup i to je to – rekla je Indy u jednom dahu.

Obustave i zastoji: Hoas na putevima u cijeloj BiH, a na granicama velika gužva!

Indira Levak otvoreno o vrlo bolnoj temi: Još uvijek nisam odustala od majčinstva