in

Isplivali detalji braka Sanje Kužet koje niste znali: Prvi muž joj je bio sijed, poznat je javnosti!

Prelijepa voditeljka takmičenja “Zvezde Granda”, Sanja Kužet trenutno je u braku sa Nemanjom Živojinovićem sa kojim ima sina Strahinju, međutim, malo ko zna da je ova zanosna brineta prije desetak godina bila udata za Zorana Pipera sa kojim je takođe dobila dječaka, kojem su dali ime Andrija. Kuma na prvom vjenčanju bila je folk zvijezda Lepa Brena.

Sanja je u tom periodu radila na “ružičastoj” televiziji kao voditeljka prognoze.

– To je bila ljubav na prvi pogled. Sanja je tada važila za jednu od najatraktivnijih voditeljki, a on je bio veoma uporan jer mu se Sanja jako dopala. Poslije nekoliko mejseci zabavljanja, njih dvoje su riješili da se vjenčaju – otkriva izvor blizak voditeljki.

View this post on Instagram

😎 #nightout #nofilter

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet) on

Svadba je bila organizovana u nekadašnjem Interkontinentalu. Mladenci su uložili ozbiljnu sumu novca. Sve je bilo sređeno kao u bajci.

Voditeljka je prije nekoliko godina govorila o bivšem suprugu.

– Družili smo se dve godine, a onda se i zaljubili, pa vjenčali, dobili dete, razveli.. Zoran i ja smo se posle godinu dana braka lepo, ljudski razišli. Možda će nekom to delovati i smešno, ali kod nas sve besprekorno funkcioniše, samo što nismo u zajednici. Andrija i on se viđaju, imaju normalan kontakt, mi moramo da funkcionišemo zbog deteta i želimo da ta komunikacija bude što bolja. Nije bilo ljubomornih scena, nije bilo sujete – rekla je tada voditeljka.

 

Šta je “mrtva kost” i kako se liječi

Stjuardesa uhvatila muža sa drugom ženom u njihovoj kući: Zbog njene reakcije morala je intervenisati policija!