in

ITALIJA SE KLANJA DIJAMANTU, UKAZANA MU JE VELIKA ČAST Pogledajte kakvu je poruku upravo dobio Edin Džeko!

Trener Vučice tokom svake press konferencije ističe da mu je privilegija što ima priliku raditi sa profesionalcem kakav je Edin.

I nakon posljednjeg meča Paulo Fonseca je Džeki ukazao veliku čast. Nije birao riječi kada je komentarisao njegovu igru i koliko zapravo znači za njihovi igru.
Fudbaleri Rome sinoć su pred domaćim navijačima savladali Sassuolo sa 4:2 i tako stigli do prve pobjede u tekućoj sezoni.

Već nakon prvog poluvremena Vučica je imala četiri gola prednosti, a u 19. minuti mrežu gostujućeg tima upisao je i naš Edin Džeko, kojem je ovo drugi gol u sezoni.

Dijamant je odigrao još jedan sjajan meč, pokazavši koliko je bitan za ekipu, što je nakon meča potvrdio i trener Paulo Fonseca.

– Džeko je odličan igrač. Sa njim sam mnogo pričao tokom priprema o našoj igri. On je važan igrač za nas. Postigao je gol, a mogao je možda dati još neki. Ipak, on je nevjerovatan napadač i itekako važan dio našeg tima – rekao je Fonseca nakon meča.

OD DJECE NAJVIŠE MOŽEMO NAUČITI Snimak ova dva mala kralja širi se internetom poput virusa!

Prljava igra iza leđa Zvjezdana Misimovića, sve mračne tajne bh. fudbala konačno izlaze na vidjelo: Naša legenda ovo nije zaslužila!