Iza dječijeg lica krio se monstrum: Ovo je Đorđe koji je brutalno pretukao, spržio i unakazio svoju djevojku Ivanu

Đorđe L. (24) brutalno je pretukao svoju djevojku Ivanu F. (22) sa kojoj je živio u stanu u centru Novog Sada!

Njega je policija privela i određen mu je pritvor do 48 sati, nakon čega je uz krivičnu prijavu za nasilje u porodici sproveden na saslušanje u tužilaštvu.
U policiji su potvrdili da je osumnjičenom istovremeno po hitnom postupku izdata zabrana prilaska oštećenoj i naredba da napusti stan u kome su zajedno živjeli.

Kako se saznaje, Đorđe je inače student Fakultet za sport i fizičko vaspitanje u Novom Sadu, a na društvenim mrežama mu piše da nije u vezi.

Prema nezvaničnim informacijama, nemili događaj se odigrao u utorak, a navodno je mladić u napadu ljubomore najprije prebio, pa onda nastavio da maltretira svoju djevojku.

Osumnjičeni joj je rukama, nogama, i drvenom motkom polomio rebra, probio joj pluća. Prema nezvaničnim informacijama, djevojka je počela da ga moli da prestane, to je osumnjičenog razljutilo, pa je zagijao peglu i opekao ruke, a potom uzeo nož i ubadao u butine i isjekao lice.

Pretučena djevojka je navodno sama otišla u Hitnu pomoć i prijavila šta se dogodilo, nakon čega je prebačena u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, na odjeljenje grudne hirurgije.

Kako se saznaje u ovoj zdravstvenoj ustanovi je konstatovano da je zadobila višestruke prelome rebara, nagnječenje grudnog koša, nagnječenje plućnog krila, probušene su joj plućne maramice, a imala je i krv u plućima, brojne povrede i opekotine po licu i rukama, kao i više uboda i posjekotina na butinama.

Kako su za 021.rs naveli u Institutu, djevojka se i pored višestrukih teških povreda oporavlja i nalazi u stabilnom zdravstvenom stanju.