in , ,

Jelena Karleuša na grozan način uvrijedila kandidata iz BiH, čak je i Saša Popović bio u čudu!

U Zvezdama Granda u duelu su se borili Julija Mihajlović i Azmir Halilović iz Ilijaša

U Zvezdama Granda u duelu su se borili Julija Mihajlović i Azmir Halilović iz Ilijaša.

Oboje su prošli direktno dalje, s tim što je Julija dobila 5 glasova, a Azmir 4. “Podjednako ste bili dobri i loši”, prokomentarasala je među prvima Snežana Đurišić, a onda ih je pohvalila Violeta Miljković:

“Meni danas nije dobro, pijem neke antibiotike, očigledno mi nije dobro, ali se meni sve dopalo što ste vi pjevali. Stvarno ste bili super”, rekla je Viki i nagrađena je gromoglasnim aplauzom.

“Julija, veliki pomak. Prvenstveno, oslobodila si se na sceni. Bravo za stajling, večeras si prelijepa”, kazala je između ostalog Juliji njena mentorka Jelena Karleuša, a onda se osvrnula na drugog kandidata:

“Pa za kandidata broj 2 – ljakse”.

Ostali članovi žirija su ostali u čudu kad su čuli šta je rekla. Iako je Popović pitao da ponovi, JK nije htjela reći još jednom, ali je Dragan Stojković Bosanac potvrdio da je rekla “ljakse” što bi značilo seljak.

Saša je za kraj ovog komentarisanja Azmiru rekao da u prvoj pjesmi nije bio dobar, ali da mu se u drugoj glas promijenio, te da je zvučao lijepo i pitomo.

Za razliku od JK, Aleksandar Milutinović je Haliloviću udjelio kompliment i uporedio ga sa svjetski poznatom filmsom Zvijezdom Jasonom Stathamom.

GRANDE DIAMANTE Edinu Džeki nedostaju samo dva gola da postane treći najbolji strijelac u historiji Rome!

Rambo Amadeus “kantom hladne vode” polio Aleksandra Vučića: “Zbog Seke Sablić je postigao politički autogol”