Jelena Karleuša napustila Zvezde Granda, a imala je dobar razlog za to

Preuzmite android aplikaciju
Preuzmite aplikaciju

Kandidatkinja Katarina Jovanović tokom sinoćnje emisije “Zvezda Granda” nije direktno prošla u peti krug takmičenja, i to samo zbog toga što je izostao glas Dragana Stojkovića Bosanca, što je izazvalo ljutnju njene mentorice Jelene Karleuše.
– Kakav si ti baksuz matori, ja nemam riječi! Šutjela sam cijelu emisiju i čekala samo kad ćeš da z***reš, a sad si z***ao do kraja takmičenja. Vjeruj mi da ti ovo neću oprostiti! Ima da vezeš goblene do kraja takmičenja! Pun će zid biti tih goblena! Sram te bilo! Kako je samo mator i bezobrazan… Uvijek se nađe jedan matorac koji mora sve pokvariti. Uvijek jedan z****e sve! Kao da sam kamenom gađala gore – nije se smirivala pjevačica.

A, Bosanac joj je potom uzvratio:

– Sram vas bilo što uzimate tu djecu, a ništa ih ne naučite – kazao je on.

Kako Jelena nije odustajala od prozivki na račun Bosanca, dodajući da je ljuta zbog toga što će u baražu morati da se odrekne nekog od svojih veoma talentiranih kandidata, Stojković joj je uzvratio:
– Šuti, bolje ti je idi tamo i uči pjevati s djecom!

– Mator si, idi vezi goblene umjesto što ovoj djeci kvariš sreću! Sram te bilo – urlala je Karleuša, da bi potom napustila studio.