Jelenina djeca saznala za Divninu smrt: Djevojčice neutješne, pjevačica ne zna šta da radi, a gdje je Duško???

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša

Da Duško Tošić ne ostavlja svoju porodicu i da su špekulacije o razvodu između njega i Jelene Karleuše neistinite, dokaz je to što je fudbaler još uvijek u Beogradu gdje rješava sve njihove probleme a od svoje supruge Jelene se bukvalno ne odvaja. Prije nekoliko dana, par je posjetio jednu privatnu osnovnu školu na Dedinju, u kojoj će Atina i Nika ubuduće pohađati nastavu.

– Duško i Jelena su riješili kćerkama promijeniti životno i radno okruženje zbog svega kroz šta je njihova porodica prošla. Prije svega zbog skandala čiji je glavni akter bila upravo Jelena, a onda i zbog iznenadne smrti Divne Karleuše. Kako djeca u tim godinama u kojima su Nika i Atina, znaju biti nemilosrdna, zadirkivati i ogovarati, Tošić i Karleuša su ubijeđeni da toga u novoj školi neće biti. Naime, oni su odabrali internacionalnu školu u koju pretežno idu stranci, nastava je na engleskom jeziku, i vjeruju da novi drugari njihovih kćerkica neće znati ni ko su Jelena Karleuša ni Duško Tošić, a kamo li šta im se u privatnim životima dešavalo – ispričao je za Alo izvor blizak pjevačici.
Također, kako izvor saznaje, odluku da će kćerke baš u tu školu, donijeli su između ostalog i zbog lokacije na kojoj se nalazi.

– Duško i Jelena se do kraja proljeća sele u vilu na Senjaku koju su kupili od Dragana Stojkovića Piksija, a nova škola koju će Atina i Nika pohađati nalazi se na 5 minuta odatle. Unutrašnji radovi na kući se privode kraju, a Duško će boravak u srbijanskoj prijestonici iskoristiti i za nadgledanje istih – kaže izvor.

Prema saznanjima, Duško Tošić će ostati u Beogradu još sedam dana nakon čega će se vratiti u Kinu, a plan je da mu se uskoro pridruže i supruga s kćerkama.

– Jelena je otkazala sve nastupe tako da se u potpunosti posvetila porodici i kćerkama. Svakoga dana odlazi na majčin grob, a nakon toga sa suprugom završava zaostale porodične obaveze. Do proljetnog raspusta će biti u Beogradu, a onda će sa Atinom i Nikom otići u Kinu kod Duška – završava izvor za Alo.

Škola u koju će ubuduće Atina i Nika ići, spada u jednu od najskupljih privatnih škola u Srbiji. Posluje po internacionalnom programu, nastava je na engleskom jeziku, dok se uče i dodatna dva strana jezika. Jedna školska godina košta oko 10.000 eura, dok se hrana i prevoz do škole i od škole do kuće, dodatno naplaćaju, baš kao i ostale vanškolske aktivnosti, uključujući izlete, knjige, boravak…