in

Jennifer na njezin potez gleda kao na „nož u leđa“! Brad Pitt ima novu ljubav?

Čini se kako ljubavni život proslavljenog glumca i novopečenog oskarovca, 56-godišnjeg Brada Pitta, ne može biti komplikovaniji. Naime, nakon što ga se neko vrijeme dovodilo u korelaciju s bivšom suprugom, 51-godišnjom Jennifer Aniston, nedavno je viđen u noćnom izlasku s misterioznom kolegicom, Alijom Shawkat. No, prema pisanju američkog tabloida „New Idea“, popis ne staje tu nego se za srce holivudskog filmaša bori još jedna poznata dama, 57-godišnja glumica Demi Moore. Ako je vjerovati spomenutom listu, par se igrom slučaja u isto vrijeme našao u jednom pariškom restoranu gdje su se najprije srdačno pozdravili te potom spojili stolove, a izvor blizak glumcima otkrio je da su pričali satima.

– Uživali su tokom cijele večeri, a posebno su se povezali oko činjenice što oboje imaju problema s dugoročnim vezama. – otkrio je izvor te dodao kako su u međusobnom društvu uživali potpuno sami do sitnih noćnih sati. Ipak, sve se zakomplikovalo kad je za Bradovu najnoviju avanturu doznala jedna od njegovih bivših supruga i miljenica publike, Jennifer Aniston. Naime, ona i Demi su dugogodišnje prijateljice pa izvor napominje da Jennifer na njezin potez gleda kao na „nož u leđa“.

– Jennifer smatra da joj se Brad ovim potezom osvećuje zbog večere na koju je izašla prošloga mjeseca s Johnom Mayerom. – zaključio je izvor. Inače, John je Jenniferin bivši partner.

Najveći interes iz evropskih zemalja: Preduzeće iz Ljubuškog zbog milionske potraženje zapošljava 30 radnika na šivanju “korona-maski”

Brazilski predsjednik zaražen koronavirusom, prije nekoliko dana bio s Trumpom