JEZIVO PREDSKAZANJE SE OBISTINJUJE! BABA VANGA DO DETALJA PREDVIDJELA STRAVIČNE POŽARE U GRČKOJ: A evo kakve sve mračne prognoze ima za 2018. godinu!

Baba Vanga, bugarska proročica koja je umrla 1996. godine u 85. godini, predviđala je događaje za brojne naredne vijekove, sve do 51. kada će se, prema njenim “vizijama” dogoditi smak svijeta.

Proročanstva Nostradamusa i Baba Vange sudarila su se ove godine. Najpoznatiji proroci predvideli su da će 2018. godina biti godina prirodnih katastrofa širom svijeta.

Zemljotresi, vulkani i poplave razoriće veliki dio planete, tvrde tumači proročanstava Nostradamusa i Baba Vange.

Francuski ljekar Mišel de Notrdam, možda i najpoznatiji prorok na svijetu, predvidio je da će našu planetu 2018. pogoditi serija zemljotresa, a da će poseban bijes prirodnih sila osjetiti Kina, gdje će biti na hiljade mrtvih.

“Mrtvi će ustati iz grobova, svijet će se suočiti s velikim promjenama među nacijama. Dogodiće se nekoliko prirodnih katastrofa koje će uzdrmati planetu”, navodi se u Nostradamusovim proročanstvima. Francuski prorok je živio u 16. vijeku. On je svoja proročanstva pisao u zagonetkama koje nije lako odgonetnuti.

“Tokom zime 2018. vatreni pojas Pacifika će imati neobično jaku aktivnost. To će dovesti do nekoliko zemljotresa i erupcije tri vulkana. Poplave širom svijeta će biti rekordne. Tajfuni će pogoditi Kinu, Japan i Australiju, a velike poplave će pogoditi Rusiju. Doći će do velike erupcije vulkana Vezuv u Italiji i to će uzdrmati čitavu Italiju”, tvrde njegovi tumači.

Mnogi vjeruju da je Nostradamus najavio i kraj Izraela. U jednom od niza poetskih katrena Nostradamus je napisao – lažni trubač će izazvati velika neslaganja. Sporazum će biti prekinut, a lice od mlijeka i meda leži na zemlji.

Ovim riječima je navodno pomenuo Izrael, koji se tako naziva u Bibliji – zemlja gdje teče mlijeko i med. To navodno znači da bi Trampova odluka o Jerusalimu mogla izazvati kraj Izraela.

Sa druge strane, Baba Vanga je rekla da će 2018. godinu obilježiti dva velika događaja. Kina će postati svjetska supersila i nadmašiće SAD, a drugi događaj je pronalazak nove forme energije na Veneri”, rekla je ona.

Da će Kina postati najveća ekonomska supersila, očekuju i ekonomisti, ali ni drugo proročanstvo, kažu tumači, nije nemoguće. Letjelica “Parker solar proub” trebalo bi da bude lansirana u julu 2018., odnosno za koji dan kako je NASA objavila, i da dođe do Venere, pa da nastavi ka Suncu.

Podsjetimo, u Grčkoj trenutno bukti požar koji je odnio više od 70 života, a bilo je i zemljotresa, na Havajima je zbog vulkana uništeno oko 600 domova, a širom svijeta su zabilježene brojne poplave i druge nepogode.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.