in ,

KAKAV JE OVO UŽAS Ovo žele sakriti po svaku cijenu, ali… Znate li šta je Wigemark držao u frižideru?

Osobama koje su čistile rezidenciju naređeno je da ćute kako bi se od javnosti sakrila jeziva činjenica
Lars-Gunnar Wigemark, bivši šef delegacije EU u BiH, završio je veoma neuspješno svoj mandat. Kada se sagleda šta je sve nađeno, u rezidenciji u kojoj je živio, nakon njegovog odlaska može se konstatovati da je mandat završio jezivo.

Međutim, veliko je pitanje kakva je zaista osoba Wigemark i čemu je sve sklon, jer su u zamrzivaču, u rezidenciji koju je koristio, nađene dvije mrtve mačke, objavio je na svom blogu Slobodan Vasković.

Otkud mrtve mačke u Wigemarkovom zamrzivaču i šta je radio sa njima, pitanje je koje izaziva jezu, ali i nameće niz raznih odgovora od kojih bi svaki mogao biti monstruozan.

Mrtve zaleđene mačke pronađene su prilikom čišćenja rezidencije nakon Wigemarkovog odlaska i o tome su obaviješteni predstavnici delegacije EU, koji su pokušali zataškati ovaj nevjerovatan, bizaran i užasan skandal.
Osobama koje su čistile rezidenciju naređeno je da ćute kako bi se od javnosti sakrila jeziva činjenica.

Da li je Wigemark mučio nesretne životinje, prije nego ih je zaledio, ili činio još gnusnija nedjela, sada možemo samo da pretpostavljamo, ali činjenica je da bi švedske vlasti trebale ozbiljno da se pozabave navikama svog diplomate.

Wigemarkov mandat na čelu delegacije EU u BiH završen je 01. septembra ove godine.

Velike promjene u obračunu poreza, doprinosa i plata radnika u BiH: Pogledajte šta donosi novi zakon! Poslodavci su na historijskom ispitu…

ARKANOV SIN KRENUO OČEVIM STOPAMA: Veljko Ražnatović javno zaprijetio je da će ubiti nekoga ukoliko mu ne dozvole…