in

KAKAV SKANDAL! DJEVOJKA ACE LUKASA TVRDI Potukli smo se, išla mu VODA NA USTA od bijesa!

Drugog dana Božića, tačnije 8. januara oko 4.30, Aca Lukas napravio je navodno skandal u Crnoj Gori kada se potukao sa svojom djevojkom, izvjesnom Nikolijom Ninom Lačević, koja je porijeklom iz Podgorice. Lukas i atraktivna brineta su se navodno prvo žestoko posvađali, nakon čega je došlo i do fizičkog okršaja u jednom poznatom budvanskom hotelu.

Naime, Aca i Nina se viđaju od januara prošle godine isključivo u Crnoj Gori jer je Lačevićevoj zabranjen ulazak u Srbiju. Ovaj incident se dogodio poslije njegovog nastupa. Kurir pišeda su dobili potvrdu iz hotela, a detalje te večeri ispričala im je Nina lično.
“Nije mi prijatno da govorim o tome, ali pošto se Lukas ponio neljudski prema meni, objasniću o čemu se radi. On je doputovao kod mene početkom nedelje i zajedno smo bili na njegovom nastupu u Nikšiću. Dan poslije smo otišli u Budvu, gdje je također imao nastup. Sve je bilo u najboljem redu do trenutka kada je trebalo da počne da pjeva. Nije mu se radilo, pa sam mu poručila: “Hajde, bre, ne mogu ja umjesto tebe da pjevam”. Bio je nervozan jer ga je bolio želudac, a i ja sam bila malo nervozna pošto nisam htjela da idem, ali, eto, krenuli smo i on je počeo da pjeva. U pauzama mi je prigovarao da sam previše ozbiljna i da ne gledam u njega dok nastupa”, priča Nina i dodaje kako je svađa među njima počela tek poslije Lukasovog nastupa.

“U bekstejdžu mi je rekao: “Ozbiljno si mi pokvarila nastup”. Na to sam mu uzvratila: “Šta si ti mislio, da ćeš ti okom, a ja skokom. Ako si navikao da sve cure jure za tobom, da ti padaju pod noge, mole, ja nisam takva”. Nisam željela da slušam njegovo prigovaranje, pa sam otišla u auto da ga sačekam. Kad smo stigli u hotel, rekao mi je da se zbog takvih stvari svađao sa ženom i da ne treba da se ponavlja historija. Podsjetila sam ga da je on zvao mene, a ne ja njega i da ne izigrava dripca i mangupa. Počeo je da se dere, a ja sam ga upozoravala da snizi ton. Tada me je odgurnuo i pala sam na ladicu pored kreveta. Nastavili smo da se svađamo, udaramo jedno drugo. Njemu je toliko pozlilo da mu je išla voda na usta, uplašila sam se da nije epi-napad, pa sam mu dala gazirani sok da popije. Ubrzo je došla policija, a ja sam u stanici rekla da smo imali verbalni okršaj jer mi ga je bilo žao, pošto me je do tamo preklinjao da ga ne optužim zbog toga što već ima problem sa nasiljem. Nisam htjela da ostanem s njim, pa sam se vratila u Podgoricu. U putu sam povraćala, pa sam otišla direktno u bolnicu i uradila ljekarske preglede”, kaže Nina.
https://www.instagram.com/p/B7I6LVJJzfM/?utm_source=ig_embed

Međutim, atraktivna brineta se predomislila, pa je ipak odlučila da podnese prijavu protiv folkera.
“To je zaslužio jer je ispao đubre. Nije bilo potrebe da se tako ponaša. Sve smo mogli da riješimo. Nije bilo potrebe da se tako bacakamo po podu i da dolazi policija. Mi se svađamo, mirimo već godinu dana, ali ja neću da trpim njegove budalaštine”, poručila je Nina.

“Na ovo nemam komentar”, rekao je pjevač kratko na cijelu priču.

Hafiz Sulejman Bugari bez dlake na jeziku: Ako odgovorite ispravno na ova tri pitanja, onda ste zdrava ličnost…

NEOBIČNA PORODICA: Majka i kćerka rodile djecu sa šesnaest godina! Filipa je postala BAKA u 32, a njena kćerka se raduje iz jednog RAZLOGA