KAKAV ŠOK! Milijana se pokušala ubiti, nagutala se lijekova, a onda glavu isjekla staklom!

Milijana Bogdanović (21), djevojka koja je pola regiona digla na noge kada je sa dečkom Milojkom Božićem (74) ušla u rijaliti “Parovi” krije burnu prošlost.

Naime, iako ima malo godina, Milijana je dosta toga prošla. Otkrila je i sama da je i kao maloljetna djevojčica bila u vezi sa starijim muškarcima, da je živjela sa jednim koji je imao djecu, da je silovana… Ona sada, kako tvrdi, voli Milojka koji je obećao da će joj ostaviti dosta svoje imovine.
Njihovo pojavljivanje u rijalitiju šokiralo je mnoge, a klupko Milijanine burne prošlosti polako se odmotava.

Kako su njeni mještani otkrili, Milijana je pokušala da se ubije zbog partnera koji je imao 60 godina!

“Milijana i taj čovjek su bili zajedno oko pola godine, a kada ju je ostavio pokušala je da se ubije. Nagutala se lijekova i pala! Ubrzo su je pronašli u besvjesnom stanju i uspjeli su da joj spase život – navode mještani.

Međutim, to nije jedini trenutak u kom se Milijana samopovrjeđivala. Ona je jednom prilikom zbog iste neuzvraćene ljubavi udarala glavom o prozor. Udarci su bili toliko jaki da je razbila staklo koje joj je isjeklo glavu.
Milijana je do sada pokazala svima da voli mnogo starije muškarce, ali niko ne zna na šta je sve ta djevojka spremna.

Ova djevojka o kojoj bruji regija odrasla je sa bakom na selu i nije željela da se preseli sa roditeljima u grad. Međutim, njenoj porodici je izuzetno teško zbog njenog ponašanja, pa je majka vodila i kod psihijatra.

“Išla sam sa njom kod psihijatra, išla je ona i sama poslije. Mislim da moje dijete nije bolesno, ona prosto ima poremećaj. To je tako, ona voli starije muškarce i to sam prihvatila. Tako je od kada je bila mala i tu nema šta da se uradi. Pričala sam sa njenim psihijatrom i objašnjeno mi je da će sve biti još gore ukoliko se mi kao roditelji suprotstavimo. Milijana je moje dijete i šta je trebalo da ja kao majka uradim? Šta bi druge majke uradile na mom mjestu, pitam ja njih. Lako je osuditi, samo ja znam kroz šta sam prošla”, otkrila je jednom prilikom Milijanina mama Slađana.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.