in ,

KAKVA BRUKA NA BHRT-u: Voditelj programa će ovaj dan želiti da zaboravi što je prije moguće

Prvoaprilsku šalu portala Index.hr nije niko ozbiljno shvatio, osim voditelja jutarnjih vijesti na javnom emiteru u BiH.

Vijest portala „Index“ kako je hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović smijenila Zlatka Dalića s pozicije izbornika hrvatske nogometne reprezentacije, te kako je Dalić o smjeni bio obaviješten prije nekoliko dana, no za informiranje čitave javnosti čekao se prvi april, duhovita je i prigodna šala, rekli bi na prvo čitanje, ali ništa više od toga.
No, voditelj jutarnjih vijesti na BHRT-u, ne misli tako.

Sve shvativši ozbiljno, naš je voditelj pročitao cijelu vijest s Indexa, ozbiljno, obrazlažući je ustavnim ovlaštenjima predsjednice Hrvatske, koju je tobože koristio i prvi predsjednik Hrvatske Franjo Tuđman.

Nesretni voditelj ide još dalje, obrazlažući smjenu Dalića, Kolindinim neslaganjem taktikom koju je Dalić imao u proteklim utakmicama.

Voditelj je sve preozbiljo shvatio, a kada ga je kolega Danko Delibašić, voditelj jutarnjeg programa, pokušao opravdati, još se više „uvalio“, obrazloživši sve činjenicom kako u tekstu nigdje nije pisalo da se radi o prvoaprilskoj šali.

Čović konačno prokomentarisao presudu Karadžiću. Bolje da je i dalje šutio

NIJE PRVOAPRILSKA ŠALA Huso Ćesir podnio prijavu protiv fotoreportera kojeg je napao!