KAKVA TEORIJA ZAVJERE Notre-Dame i džamija Al-Aksa zapaljene na isti način. Znate li zašto?

Preuzmite android aplikaciju
Preuzmite aplikaciju

Srbijanski pisac i publicista Dejan Lučić kaže da je katedralu Notr Dam, kao i srpsku crkvu u Njujorku i džamiju Al Aksa zapalio “onaj ko vlada svijetom”.
“Oni koji žele da izazovu sukobe između hrišćana i muslimana. Vrlo je jasno. Tenzije između muslimana i hrišćana se sistematski podgrijavaju u Evropi, doseljavanjem muslimana iz Afrike i Azije, što će u jednom trenutku dovesti do sukoba dvije religije, a treća će se smješkati”, rekao je Lučić.

On je rekao da se sada zna da iza “Islamske armije” stoji Hilari Klinton i Duboka država, a da su u tehničkom smislu novac davali CIA, Katar, Saudijska Arabija, UEA…

“Ko je napravio islamski fundamentalizam u Iranu a od Homeinija babarogu koja plaši i druge muslimane i hrišćane… pa vladari iz sjenke! Uvijek ti vladari iz sjenke stoje iza terorističih akcija”, rekao je Lučić i dodao da oni stoje i iza paljenja Notr Dama.
On je povukao paralelu između paljenja srpske crkve Sveti Sava u Njujorku i Notr Dama.

“Crkva se zapalila kada je narod izlazio, gore na tavanu. Isto tako je zapaljena srpska crkva Svetog Save u Njujorku. Zapalila se kada je narod izašao, zapalio se gornji nivo, drvo je gorjelo…”, rekao je on u emisiji “Intervju” medijske kuće Centar.