Karleuša podnijela 120 tužbi protiv Vranješa. On joj ovako odgovorio

Jelena Karleuša podnijela je 120 tužbi protiv Ognjena Vranješa, koga tereti da je u javnost pustio njihovu privatnu SMS prepisku, kao i njene nage fotografije.

Također, samim tim ona je tužila i sve medije koji su o tome izvještavali i pisali prethodnih mjesec dana, smatrajući da je time ozbiljno narušena njena privatnost!

U video-obraćanju koje je objavila na društvenim mrežama Jelena se po ko zna koji put pozvala na to da je majka i žena, te da je izložena nezasluženom linču i da nikome neće dozvoliti da od nje napravi žrtvu.

“Ovo je prvi i posljednji put da se ovim povodom oglašavam. Sve što je do sada objavljivano kao moja izjava ili izjava moga supruga apsolutna je laž i izmišljotina. Ispred mene stoje potpisana pravna punomoćja za 120 tužbi koje sam podnijela protiv srpskih medija”, izjavila je Karleuša i dodala da je tužila i fudbalera, saučesnika u ovom linču.

“Uz svaku od ovih 120 tužbi tužena je i osoba Ognjen Vranješ kao saučesnik svih tuženih medija”, rekla je Jelena.

I dok Karleuša dojučerašnjeg navodnog ljubavnika oslovljava sa “osoba”, on je spreman da i na sudu dokaže šta je istina.

“Samo neka tuži. Na sudu ću iznijeti sve detalje o našoj ljubavi”, rekao je Ognjen prijatelju kada je saznao da ga JK tereti pred nadležnim organima.