Senad Hadžifejzović

Katastrofalne informacije za Senada Hadžifejzovića: Ovo je zaista užasno!

Vijesti

Senad Hadžifejzović je bez sumnje prvo ime bosanskohercegovačke novinarske scene, a njegova uloga u bh. historiji nije samo medijska. Svi se sjećaju onog 2. maja 1992. godine kada je pomoću njegovog Dnevnika na Televiziji Sarajevo faktički udaren temelj očuvanju državnosti naše domovine, ali i spašen život Alije Izetbegovića koji je tada bio otet.

No uprkos ogromnoj ulozi u historiji naše zemlje, Senada danas šikaniraju i napadaju sa svih strana. Valjda zato što je i dalje najveći, valjda zato što je i dalje nepotkupljiv, valjda zato što ne da na sebe i valjda zato što je ostao uvijek isti…

Senada sve češće pritišću politički centri moći i oni koje istina boli jer Senad poznaje samo taj put, put istine i pravde. Zbog toga mu uskraćuju sve ono što bi mu kao lideru jedne od vodeće televizija u BiH  trebalo pripasti i njegova borba je velika. On opstaje, ali je sve teže. A svi pamte ne tako davni pokušaj obračuna u Bosmalu gdje se FACE TV i nalazi.

Politički centri moći su, podsjećamo, učinili sve da otežaju rad FACE TV-a pa je tako Senadovoj televiziji prošle godine čak isključena i struja i to u toku najgledanije emisije Centralni dnevnik, a pritisci su eskalirali nedavno kada je pritisak na Hadžifejzovića dosegao nove razmjere. Šta reći osim – izdrži legendo, izdrži najveći naš predvodniče… Armija ljudi je uz tebe!

Leave your vote

9 razmišljanja na “Katastrofalne informacije za Senada Hadžifejzovića: Ovo je zaista užasno!

  1. Senade nece te ugasit ako treba placacemo prtplatu direkt na racun tvoje I nase tv. Samo naprjed.

  2. Ovakav karakter nam treba na celu BiH upravo zato sto je dokazao da je najveci patriota svih naroda u ovoj napacenoj drzavi,sretno legendo.

  3. Senad Hadžifejzović,Dragan Mektić i Slavo Kukić po mom ličnom mišljenju da bi mogli naći zajedničko riješenje za ovu napaćenu zemlju i da je izvuku iz ovog živog blata.mislim da bi imali veliku podršku svih pošteni Bosanaca i Hercegovaca koji su rođeni u ovoj lijepoj zemlji i koji je iskreno vole.

  4. senade G A Z I J E su uz tebe sjeme im se zatrlo nisu oni pravili ovu bosnu već mi borci mediji nikolaje čaušesku i elena su mislili da su nedodirljivi a znamo kako su završili dejton 2 ide pa i ove macionalističke vlasti ako bogda u propast

  5. Istinsko novinarstvo je uvijek bilo meta snaga koje demokratiju i javnu rijec gaze. Ovo sto se desava Senadu i Face TV je preslo svaku mjeru. Sta rade ombdusmeni u Bosni i Hercegovini. Ako treba formalna prijava protiv onih koji guse istginu, evo ja je podnosim.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.