Ko je Zafirović koji je večeras likvidiran u mafijaškoj sačekuši?

Događaji

Zafirovićevo ime je odavno poznato policiji budući da ima veoma impresivan krivični dosije

Đorđe Zafirović Zafir (37) ubijen je danas u sačekuši u Futogu kod Novog Sada. Zafirović je navodno bio u sukobu sa klanom Luke Bojovića jer je dovođen u vezu sa ubistvom sa Radeta Rakonjca koji je ubijen u aprilu 2014. godine.

Međutim, ove navode niko nije zvanično potvrdio.

Zafirovićevo ime je odavno poznato policiji budući da ima veoma impresivan krivični dosije. Prvo ubistvo počinio je 1995. u rodnom Nišu. Zbog tog zločina osuđen je i poslat u Vaspitno-popravni dom u Kruševcu, odakle je pobjegao i krio se od policije.

U Niš se vratio 2004. godine, a njegovi roditelji su, kako se tada pričalo, unajmili dvojicu policajaca koji su ga obezbjeđivali. Međutim, nekoliko mjeseci kasnije, u aprilu 2004. godine, ispred TC “Kalča” na Zafirovića su zapucale Nišlije Đorđe Petković i Aleksandar Kocić. U pucnjavi su, osim Zafirovića, ranjene još tri osobe, među kojima je bila i prolaznica.

Zafirović se poslije ovog napada preselio u Beograd, gdje je počeo da se viđa sa najstarijom kćerkom Dragoslava Kosmajca. Kao Kosmajčev zet je, navodno, uživao veliku zaštitu među kriminalnim grupama. Zafirović se razveo od Kosmajčeve kćerke 2015. godine.

Nedavno se pojavio u društvu pjevačice Katarine Živković, uz spekulacije u medijima da su njih dvoje u vezi. Pjevačica je to demantovala, navodeći da su oni samo prijatelji i da ju je veoma potresla njegova smrt.

Leave your vote