Ko stoji iza misteriozne poruke za vođu “škaljarskog klana”: Vidimo se tamo negdje…

Likvidacija vođa škaljarskog klana Igora Dedovića (43) i Stevana Stamatovića (43) 19. januara u Atini uzburkala je balkansko podzemlje, a danas je u jednim dnevnim novinama u Srbiji izašla čitulja koja je posebno skrenula pažnju, posvećena upravo Dedoviću, piše Kurir.

– Šta reći, vidimo se tamo negdje – piše na čitulji na cijeloj strani, koju potpisuje drug Kiki.

Mnogi su se zapitali da li je ovo neka skrivena poruka u ratu crnogorskih klanova koji bukti i da li su ovim njegovi drugovi obećali da će ga osvetiti.

Podsjetimo, četvorica muškaraca ušla su u restoran u kojem su Dedović i Stamatović sjedili sa suprugama i djecom i ispalili 24 metka u njih.

– Stevan Stamatović je mrtav pao na zemlju pored stola, dok je Dedović sa ranom na čelu ostao na stolici – opisali su očevici i naveli da je devetogodišnjak, koji je bio za stolom, od šoka počeo da viče i vuče ljude da pomognu njegovom ocu.

Koliko su ubice bile precizne, govori i to što su, od 24 metka, samo tri završila van tijela žrtava.

– Kolege iz Crne Gore obavijestile su nas da sumnjaju da je ubistvo Dedovića i Stamatovića odmazda za ubistvo Vukovića u Beogradu, koji je bio blizak vođi „kavačkog klana“ – potvrdili su grčki istražitelji.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.