Komšije Milorada Dodika otkrile nepoznate detalje iz života njegove ljubomorne supruge Snježane: Ovo se krije od javnosti!

Dok neke prve dame ne propuštaju niti jednu priliku da se pojave u medijima, ona se drži dalje od “svjetla kamere”.

Supruga predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika, Snježana Dodik, ne voli se eksponirati u medijima. Oni koji je poznaju kažu da politiku nastoji držati daleko od kuće i ne voli se miješati u muževe poslove.
Snježana je po zanimanju ekonomski tehničar i nikad se nije bavila politikom. Komšije iz Aleksandrovca kažu da ljubav Milorada i Snježane datira još iz srednje škole i da je Snježana uvijek bila skromna i odana. Kažu i to da voli da se druži i uvijek rado ugosti prijatelje.

Prva komšinica porodice Dodik iz Bakinaca za medije je jednom prilikom izjavila:

– Snježana ne voli da se eksponira u javnosti i to nije nikakva lažna skromnost. Ona je jednostavno takav tip. Tačno zna šta želi i tako život organizuje. Veoma je mudra, razborita i natprosječno pametna. Život je posvetila djeci i porodici. Nimalo se nije promijenila, ni uobrazila.

Za Snježanu Dodik još tvrde da je jednostavna i preskromna, ali i vrlo mudra žena.
Upućeni tvrde da, iako daleko od suprugovog kabineta, Snježana ima potpuni uvid u suprugov odnos prema saradnicima, te je to je bio razlog što je u napadu ljubomore od supruga zahtijevala da njegovoj tadašnoj specijalnoj savjetnici, atraktivnoj Željki Dragičević, hitno nađe drugi posao.

Da mnogo voli svog supruga dokazuje i gest koji je učinila za njegov rođendan.

Daleko od očiju javnosti održano je rođendansko slavlje u hotelu, koji se nalazi u Aleksandrovcu.

Snježana Dodik je zajedno s kćerkom došla na ideju da angažira pjevačicu Zoranu Pavić kako bi svom mužu čestitala rođendan pjesmom “Ne dam ti da ostariš”.
– Snježana je sve organizovala, a kada je pjevačica iz Srbije zapjevala spomenutu pjesmu, par je zaplesao, na oduševljenje svih prisutnih, pisali su tom prilikom mediji.

A zabilježili su i da je uvijek hladan i nadmen Milorad Dodik bio dirnut gestom svoje supruge. Milorad i Snježana imaju kćerku Goricu i sina Igora.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.