Konačno se oglasila supruga Ognjena Vranješa. Aferi se ne nazire kraj

Skandal sa Jelenom Karleušom i fudbalerom Ognjenom Vranješom dobija novi nastavak. Pjevačica je, navodno, pokušala komunicirati sa Vranješom, tražeći od njega da odustane od tužbe.

Čini se da se aferi, o kojoj se priča još od kraja prošle godine, kada su u javnost isplivale eksplicitne fotografije Karleuše koje je, navodno, slala Vranješu, ne nazire kraj. Na dosadašnja dva ročišta ona se nije pojavila, a prijeti joj privođenje u policiju ako se ne pojavi ni na narednom koje je zakazano za 31. maj.
Avaz je pokušao je dobiti komentar od Jelene i njenog PR tima, ali bezuspješno. Ipak, javila se Ognjenova supruga Danijela nakon nekoliko mjeseci ćutanja.

– Nisam više sa Ognjenom. Uopšte ne želim da komentiram odnos Karleuše i njega – kazala je kratko Danijela.

Prema pisanju medija, Karleuša je odlučila uzeti stvari u svoje ruke te je fudbaleru nedavno poslala poruku.

– Treće suđenje između njih dvoje se približava, a Jeleni nikako ne ide u prilog da se pojavi, jer zna da će pući još veća bruka i da će na vidjelo izaći još više detalja o njihovoj burnoj vezi koju su imali posljednje dvije godine. Svjesna je toga da mediji pomno prate to ročište i zato izbjegava da se na njemu pojavi. Međutim, kad su joj advokati rekli da više nema kud i da mora da izađe pred lice pravde, odlučila je da uzme stvar u svoje ruke i pokuša da nagovori bivšeg ljubavnika da odustane od tužbe – rekao je izvor za medije dodavši da ona po svaku cijenu želi održati porodicu na okupu.