in

Konačno se oglasila supruga Ognjena Vranješa. Aferi se ne nazire kraj

Skandal sa Jelenom Karleušom i fudbalerom Ognjenom Vranješom dobija novi nastavak. Pjevačica je, navodno, pokušala komunicirati sa Vranješom, tražeći od njega da odustane od tužbe.

Čini se da se aferi, o kojoj se priča još od kraja prošle godine, kada su u javnost isplivale eksplicitne fotografije Karleuše koje je, navodno, slala Vranješu, ne nazire kraj. Na dosadašnja dva ročišta ona se nije pojavila, a prijeti joj privođenje u policiju ako se ne pojavi ni na narednom koje je zakazano za 31. maj.
Avaz je pokušao je dobiti komentar od Jelene i njenog PR tima, ali bezuspješno. Ipak, javila se Ognjenova supruga Danijela nakon nekoliko mjeseci ćutanja.

– Nisam više sa Ognjenom. Uopšte ne želim da komentiram odnos Karleuše i njega – kazala je kratko Danijela.

Prema pisanju medija, Karleuša je odlučila uzeti stvari u svoje ruke te je fudbaleru nedavno poslala poruku.

– Treće suđenje između njih dvoje se približava, a Jeleni nikako ne ide u prilog da se pojavi, jer zna da će pući još veća bruka i da će na vidjelo izaći još više detalja o njihovoj burnoj vezi koju su imali posljednje dvije godine. Svjesna je toga da mediji pomno prate to ročište i zato izbjegava da se na njemu pojavi. Međutim, kad su joj advokati rekli da više nema kud i da mora da izađe pred lice pravde, odlučila je da uzme stvar u svoje ruke i pokuša da nagovori bivšeg ljubavnika da odustane od tužbe – rekao je izvor za medije dodavši da ona po svaku cijenu želi održati porodicu na okupu.

Mourinho objasnio što je Ajax ispao

FUCZ NA NOGAMA Noćna mora iz 2014. se ponavlja?!