Lažni biznismen koji je prevario Dodika i Cvijanović objavio video snimke iz BiH

Nakon što je lažni investitor i milijarder iz Vijetnama posjetio BiH i na nevjerovatan način izigrao Milorada Dodika i Željku Cvijanović, istražili smo kako je njegov put izgledao

Podsjećamo, predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik i predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović prije nekoliko dana primili su lažnog biznismena Mai Vu Minha u svoje kabinete i s njim razgovarali o navodnim investicijama u BiH.
Lažni biznismen posjetio je i Tehnički remont Bratunac (TRB), a njegovu firmu entitetska televizija predstavila je kao “jednu od vodećih korporacija u svijetu”.

Inače, kako saznajemo, upravo su predstavnici TRB-a i doveli lažnog investitora i to u svom privatnom avionu, koji su prethodno kupili od Vlade RS.

Nakon svih objava o mogućim investicijama koje sa sobom donosi navodni milijarder, jedan bloger na platformi Medium.com, a koji se koristi nickom “Operacija Triciklo”, odlučio je da raskrinka ovog ulagača.

Što je i uspio!

Nakon sastanaka sa Dodikom i Cvijanović, te obilaska TRB-a, lažni milijarder Mai Vu Minh je na više Youtube kanala objavio snimke svoje posjete.

Tako smo pronašli video snimke dolaska lažnog investitora u BiH. Među njima je njegov put u avionu TRB-a.

https://youtu.be/pvMdxQBzER0

Zatim, tu je i snimak putovanja malim avionom koji je registrovan u SAD-u, a koji su mu obezbijedili domaćini u BiH.

https://youtu.be/YoPlldpn3F8

Takođe, tu su video snimci i njegovog obilaska fabrike u Bratuncu, ali i vožnje u vladinom automobilu od aerodroma u Mahovljanima do Banjaluke.

https://youtu.be/N0pGBgIEXOI

Ovaj “lažnjak” je objavio i trenutak dolaska u predsjedničku Palatu u Banjaluci.

https://youtu.be/xnC1TUapMUs

Zanimljivo je da je posjeta lažnog milijardera i u pojedinim medijima u Vijetnamu prikazana kao sastanak bogatog investitora iz Njemačke porijeklom iz Vijetnama sa predstavnicima vlasti u BiH i RS.

Pojedini mediji navode da je Vu Minh prethodno boravio i u Srbiji, gdje je došao na poziv ministra inostranih poslova Ivice Dačića.
Inače, nakon što se dobro zabavio u BiH, primio priznanja za svoje “lažne” namjere, ovaj prevarant je nastavio ka Dubaiju, odakle je objavio još jedan snimak u kojem, na račun nepostojećih milijardi uživa u hotelu ispijajući šampanjac.

https://youtu.be/F99fL9WU-p8

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.