Ljetna škola engleskog jezika za djecu iz BiH na prestižnom Cambridgeu

Ljetna škola engleskog jezika za djecu iz BiH na prestižnom Cambridge-u

OPEN DAYS

Sarajevo: subota – 16.03. u 12:00h, UNITIC Business Center,

Mostar: petak – 15.03. u 16h, Hotel Mostar

Škola stranih jezika „Libar“, službeni predstavnik Studio Cambridge U.K. za BiH, organizira ljetnu školu engleskog jezika u Engleskoj za učenike uzrasta od 12 do19 godina. Od 2011. agencija Libar svake godine za djecu iz BiH organizira odlazak na prestižni Cambridge, u sklopu kampa Studio Cambridge U.K. na program ljetne škole engleskog jezika.

Studio Cambridge je institucija koja upravlja s kampovima škola stranih jezika u Velikoj Britaniji u 5 gradova. Jedna od najstarijih škola a time i najiskusnija u podukama engleskog jezika i zahtjevima djece iz cijelog svijeta. 65godina iskustva (1954-2018)

Program pored sudjelovanja u internacionalnom okruženju učenika iz cijelog svijeta, nudi paralelno i niz obilazaka i atrakcija Cambridge-a, Londona, i ostalih znamenitosti Engleske.

Cijeli program je organiziran uz pratnju profesora-ice agencije Libar na bazi punog pansiona u Studio Cambridge kampovima. Prijave traju do 16.03.2019., a više informacija se može pronaći na web stranici agencije Libar www.libar.info ili na FB atranici Libar Agencija – Škola stranih jezika

Vjerujemo da kako će roditelji prepoznati sve prednosti ove prestižne škole, jedne od najstarijih škola engleskog jezika u Engleskoj za osobe kojima je engleski strani jezik. Stoga pozivamo zainteresirane da nam se pridružite u Sarajevu 16.03. i Mostaru 15.03. kada ćete imati posljednju priliku za prijavu, kao i saznati više o programu te upoznati se s profesorima koji će zajedno s djecom ići u Englesku.