Ljubav je preovladala! Ovo su slavne ličnosti koje su udomile svoje krznene partnere sa snimanja

Ponekad su životinje s kojima se glumci susreću na snimanjima neodoljive.

Sophie Turner, Tom Hardy i Chris Evans samo su neki od mnogih glumaca koji su nakon dijeljenja kadra sa određenim dlakavim prijateljem, odlučili da ih zadrže.

Bright Side obožava priče i poznatim ličnostima, ali i o životinjama, pa su u to ime napravili listu poznatih koji su poslije snimanja odlučili da zauvjek ostanu sa svojim dlakavim glumačkim parom.

Sophie Turner i Zunni iz “Igre prijestolja”

Sjeverni inuitski pas po imenu Zunni, koji je glumio strahovuka Lady u “Igri prijestolja” možda nije preživio drugu epizodu serije, ali je zato dobio novu vlasnicu. Sansa Stark (Sophie Turner) je odlučila da ga usvoji, jer su se povezali na snimanju. Kao mala je željela da ima psa, ali joj roditelji nisu dozvoljavali, a zato ih sada ima nekoliko – najviše haskija.

View this post on Instagram

Puppy love …… 💛

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Will Smith i ženka Abi iz filma “Ja sam legenda”

Nisu samo gledaoci pali na šarm Abi u filmu “Ja sam legenda”. Will Smith i Abi su se prilično vezali u toku snimanja, zato je rastanak nakon snimanja filma bio nemoguća misija.

James Gunn i Oreo iz filma “Čuvari galaksije”

Režiser Marvelovog filma “Čuvari galaksije” James Gunn je postao dobar prijatelj sa rakunom po imenu Oreo po kojem je rađen lik rakuna Rocket-a. Gunn i Oreo su se pojavili zajedno na premijeri ovog filma.

Tom Hardy i pitbull Rocco

Vjerovatno ste upoznati s činjenicom da je Tom Hardy veliki obožavatelj pasa. To je jedan od glavnih razloga zbog kojih je otišao na audiciju za ulogu u filmu “Prljavi novac” (2014). U tom filmu glavni lik spašava napušteno štene po imenu Rocco. Nakon premijere filma, Tom je usvojio Rocca i od tada ga vodi svuda sa sobom. Rocco veoma često krasi Hardy-ev Instagram profil.

Nemam prijatelja. Volim da se čuvam. Imam psa i sina. Pas ne bi mogao da me uznemiri, kao ni moj sin – rekao je jednom prilikom Hardy.

Ed O’Neill i Bridget iz serije “Moderna porodica”

Kada se Ed-ov lik (Jay) sretne sa francuskim bulldog-om po imenu Stella, momentalno se zaljubljuje u nju. Ista stvar se dogodila i u pravom životu. Glumac se brinuo o njoj na setovima i nazvao je Bridžet. Rođena je na ulici, usvojena je i opet ostavljena, da bi nakon pojavljivanja u “Modernoj porodici” konačno našla svoj dom.

Chris Evans i Dodger iz filma ” Nadarena”

Zvijezda Osvetnika je prvi put sreo svog filmskog saputnika Dodžera na snimanju filma “Nadarena” 2017. godine. Chris često govori o njemu u svojim intervjuima i tvrdi da se između njega i ovog mješanca stvorila momentalna povezanost. Danas je Dodger veliki pas i često ga možete vidjeti na Twitter nalogu ovog popularnog glumca.

Brendan Fraser i Pecas iz filma “Uzdizanje Teksasa”

Na snimanju filma u Meksiku glumcu je posebnu pažnju privukao konj po imenu Pecas kojeg je odmah odveo kući. Brendan je u nekoliko intervjua istakao da je pored njega i njegov autistični sin ostvario specijalnu vezu sa konjem.