in

Ljubavni život čuvenog turskog glumca izazvao veliki skandal: Zbog fatalne koleginice ostavio trudnu suprugu!

Oko njegovog ljubavnog života se podigla velika prašina.

Bračni par Halit Ergenc i Berguzar Korel srca publike osvojio je serijom “1001 noć”, a poslije toga smo imali priliku da ih gledamo i u “Ranjenoj ljubavi”.

Oni su se zavoljeli na setu serije “1001 noć” i od tada ne prestaju da intrigiraju medije.

Naime, tada 23-godišnja Berguzar upoznala je 12 godina starijeg Halita, a on je u to vrijeme bio u braku sa glumicom Gizem. Prve iskre su se javile na snimanjima, ali putovanje u Pariz 2008. godine je donijelo preokret u njihovom odnosu. Halit se nakon deset mjeseci rastao od Gizem, koja je tada bila trudna.

Kako joj je Halit jasno dao do znanja da je zaljubljen u drugu Gizem je odlučila da prekine trudnoću. Berguzar je zbog Halita ostavila svog dotadašnjeg dečka, ali se oko njenog razvoda nije podogla tolika prašina kao u slučaju Halitovog razvoda.

View this post on Instagram

🖤 #içimdengeldi

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel) on

 

On je nakon razvoda, bivšoj supruzi isplatio oko 250 hiljada turskih lira, a Halit i Berguzar su se vjenčali odmah po završetku serije. Porodični život nastavili su u jednom od luksuznih naselja u Istanbulu.

 

2010. na svijet je došao i njihov prvi sin Alija, a sredinom marta ove godine poželjeli su dobrodošlicu još jednom sinu. Iako je prvih nekoliko mjeseci skrivala trudnoću, u decembru su je paparaci fotografisali i tada je otkriveno da je u blagoslovenom stanju.

 

“Halit i ja čekamo drugo dijete. Riječima vam ne mogu opisati našu sreću, trudnoća je blagoslovljeno stanje i upravo se tako i osjećam. Jako smo sretni i zahvaljujemo svima na lijepim željama”, izjavila je Berguzar tada.

View this post on Instagram

30 haftayı devirdik be ortak 💙

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel) on

Nevolje u raju 

Snimanje serije “Sulejman Veličanstveni” za Halita je značio ogroman uspjeh, ali je njegov privatni život zbog toga ispaštao. Naime, Berguzar nije mogla da podnese snimanje ljubavnih scena između Halita i fatalne Merjem Uzerli. Vatrena crvenokosa zavodnica bila je sjeme razdora u bračnoj idili Halita i Berguzar, a povrijeđena supruga je čak dolazila i na snimanja kako bi kontrolisala supruga.

 

Da zaista u njihovom braku ima problema potvrdio je i sam Halit Ergenc i to potpuno neočekivano. Naime, u jednom je intervjuu otvoreno priznao da je njegova supruga ljubomorna, ali da to smatra normalnim jer nije lako podnijeti da njihovi partneri imaju ljubavne scene sa drugim kolegama. Halit je tada priznao i da na Berguzarinu inicijativu odlaze kod bračnog terapeuta.

View this post on Instagram

✨ Böyle konuları konuşmayı sevmem açıkça sorulmasındaki cürete de şaşırırım.. Ama hem büyük bir şov hem de kadınlar üstünde öyle bir baskı var ki yazmak istedim. Evet iki çocuğumu da normal doğumla dünyaya getirdim, Sezeryan da olabilirdim, Bu benim tercihim ya da tıbbi bir zorunluluktan ötürü olabilirdi ve bu anneliğimden hiçbir şey eksiltmezdi! Evet ikinciyi de normal yapmak en büyük isteğimdi ama asla ve asla bunun fanatizmini ne kendime ne de doktoruma yaşatmadım. Önemli olan tek şey yavrumu sağlıkla kucağıma almaktı. Doğumdan bir gün sonra ilk vaka açıklandı, Kaygı dolu bir lohusalık ve emzirme süreci geçirdim. Hormonlarmış, Psikolojik ve fiziksel sıkıntılarmış Hiçbirine katlanma lüksüm olmadı. Hamileliğimin başından itibaren önce fiziksel sonra da psikolojik olarak dayanılmaz acılar ve sıkıntılar yaşadım. Kendim de şaşırdım nasıl ayakta kalabildiğime. Cevabım belliydi. İçimdeki mucizem. Şimdi bu satırları okuyan bebeği tutunsun diye yatan,ilaç alan, Eşiyle,işiyle,ailesiyle ya da herhangi bir sebepten büyük stres altında olan SEN Canım anne.. Bil ki seninle ayni şeyleri yaşadım. Söyleyebileceğim yegane şey; İçindeki mucizeye tutun, Bil ki o çok kuvvetli. Bil ki seni TERKETMEYECEK BIRAKMAYACAK TUTUNACAK.. Sana kavuşacağı günü senin kadar o da heyecanla ve aşkla bekliyor. Hep İnan, Dua et, Hisset. Öyle kolay değil seni bırakıp gitmesi.. Bunu hiç unutma! Kendine acıma! Niye benim başıma geliyor bu deyip kendini aşağı çekme! Unutma; Yıllardır beklediğin o gün geldi Seni seçti. Aylar sonra mucizeni kucağına alıp gözlerine baktığında bugünleri hatırlayacaksın.. Ve diyeceksin ki.. Büyük iş başardık mucizem, İyi ki hiç vazgeçmedim senden, İyi ki bırakmadın beni annem. Geçen sene bu zamanlar Desteğe,duaya,inanca en çok ihtiyacım olan zamanlardı. Şimdi ise o günleri hiç unutmadan bugün tüm o güzel anneler için kalbimde ve dualarımda yer açtım bilesiniz. Sevgiyle.

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel) on

Šuška se…

 

Kada je Berguzar počela da snima seriju “Karadaji” u kojoj joj je glumački partner bio Kenan, poznatiji kao Ezel, turskim medijima je počela da kruži glasina da su njih dvoje i van kamera jako prisni. Međutim, to nikada nije dokazano, a njih dvoje se o ovoj temi nisu oglašavali.

Užas! Poznati epidemiolog došao do nevjerovatnog otkrića: Korona ostaje u vazduhu i 36 sati!

Previše ste se izlagali suncu? Evo kako najbolje ublažiti opekotine od sunca!