Ljubavni život čuvenog turskog glumca izazvao veliki skandal: Zbog fatalne koleginice ostavio trudnu suprugu!

Oko njegovog ljubavnog života se podigla velika prašina.

Bračni par Halit Ergenc i Berguzar Korel srca publike osvojio je serijom “1001 noć”, a poslije toga smo imali priliku da ih gledamo i u “Ranjenoj ljubavi”.

Oni su se zavoljeli na setu serije “1001 noć” i od tada ne prestaju da intrigiraju medije.

Naime, tada 23-godišnja Berguzar upoznala je 12 godina starijeg Halita, a on je u to vrijeme bio u braku sa glumicom Gizem. Prve iskre su se javile na snimanjima, ali putovanje u Pariz 2008. godine je donijelo preokret u njihovom odnosu. Halit se nakon deset mjeseci rastao od Gizem, koja je tada bila trudna.

Kako joj je Halit jasno dao do znanja da je zaljubljen u drugu Gizem je odlučila da prekine trudnoću. Berguzar je zbog Halita ostavila svog dotadašnjeg dečka, ali se oko njenog razvoda nije podogla tolika prašina kao u slučaju Halitovog razvoda.

https://www.instagram.com/p/B7q9vwqpfij/?utm_source=ig_embed

 

On je nakon razvoda, bivšoj supruzi isplatio oko 250 hiljada turskih lira, a Halit i Berguzar su se vjenčali odmah po završetku serije. Porodični život nastavili su u jednom od luksuznih naselja u Istanbulu.

 

2010. na svijet je došao i njihov prvi sin Alija, a sredinom marta ove godine poželjeli su dobrodošlicu još jednom sinu. Iako je prvih nekoliko mjeseci skrivala trudnoću, u decembru su je paparaci fotografisali i tada je otkriveno da je u blagoslovenom stanju.

 

“Halit i ja čekamo drugo dijete. Riječima vam ne mogu opisati našu sreću, trudnoća je blagoslovljeno stanje i upravo se tako i osjećam. Jako smo sretni i zahvaljujemo svima na lijepim željama”, izjavila je Berguzar tada.

https://www.instagram.com/p/B65eanlJnfy/?utm_source=ig_embed

Nevolje u raju 

Snimanje serije “Sulejman Veličanstveni” za Halita je značio ogroman uspjeh, ali je njegov privatni život zbog toga ispaštao. Naime, Berguzar nije mogla da podnese snimanje ljubavnih scena između Halita i fatalne Merjem Uzerli. Vatrena crvenokosa zavodnica bila je sjeme razdora u bračnoj idili Halita i Berguzar, a povrijeđena supruga je čak dolazila i na snimanja kako bi kontrolisala supruga.

 

Da zaista u njihovom braku ima problema potvrdio je i sam Halit Ergenc i to potpuno neočekivano. Naime, u jednom je intervjuu otvoreno priznao da je njegova supruga ljubomorna, ali da to smatra normalnim jer nije lako podnijeti da njihovi partneri imaju ljubavne scene sa drugim kolegama. Halit je tada priznao i da na Berguzarinu inicijativu odlaze kod bračnog terapeuta.

https://www.instagram.com/p/CCigyRvJhN-/

Šuška se…

 

Kada je Berguzar počela da snima seriju “Karadaji” u kojoj joj je glumački partner bio Kenan, poznatiji kao Ezel, turskim medijima je počela da kruži glasina da su njih dvoje i van kamera jako prisni. Međutim, to nikada nije dokazano, a njih dvoje se o ovoj temi nisu oglašavali.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.