in

Ljuti zbog objava zvijezda iz karantina: Sigurno vam je teško u tim vilama!

Brojne svjetske zvijezde požurile su se na društvenim mrežama požaliti na samoizolaciju ili fanovima pokazati da stalni boravak u kući ne mora biti tako težak.

Pa su tako Kardashianke i njihova mama Kris Jenner čovječanstvu poručile da ako one mogu izdržati u samoizolaciji u svojim vilama s ogromnim privatnim poljima na kojima čak mogu i jahati – može svako.

View this post on Instagram

movie suggestions? 🖤

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Justin Bieber je pokazao kako se zabavlja u svojoj ogromnoj vili, Martha Stewart javila se iz svoje luksuzno opremljene kuhinje da bi pokazala što sve možete skuhati dok ste zatvoreni u kući (naravno, pod uvjetom da imate sve te namirnice), a pjevač Sam Smith je čak pokazao kako izgleda “slom” zbog samoizolacije dok je sjedio na stepenicama svoje 12 milona dolara vrijedne vile.

Evo kako izgledaju njihove kućne karantene…

https://www.instagram.com/p/B960OubA8Xa/?utm_source=ig_embed

View this post on Instagram

#GameofGames is all new tonight. Laughter is important now more than ever.

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow) on

No, ekipi na društvenim mrežama njihovi savjeti i jadikovke nisu baš sjele.

“Baš mi ih je žao u tim masivnim vilama s gomilom prostora, privatnim kinima, ogromnim kuhinjama, sobama za igru, privatnim teretanama i dovoljno hrane da im traje godinama. NE! Neka pokažu skromnost napokon”, “A koliko ovih celebova sad vraća javnosti s obzirom na to da ih je upravo javnost dovela tamo gdje su sad? Jadno! Sjetite se ovoga kad sve završi”, “Mora da im je teško u tim vilama i na jahtama, ne znam kako se nose s ovim svim”, pisali su ogorčeni ljudi.

A hit je postao i odgovor na objavu Kylie Jenner da joj je “dosta 2020. godine”. “Također, samo bez milijardu dolara”, dobila je odgovor na Twitteru.

A sličan odgovor dobio je i “slomljeni” Sam Smith. “Anna Frank živjela je u ormariću dvije godine. Samo odrasti”, poručili su mu ljudi.

Kosa vam se brzo masti? Evo zašto se to događa i kako to riješiti

U izolaciji bijelinske bolnice rođena prva beba, majka testirana na koronavirus