Ljuti zbog objava zvijezda iz karantina: Sigurno vam je teško u tim vilama!

Brojne svjetske zvijezde požurile su se na društvenim mrežama požaliti na samoizolaciju ili fanovima pokazati da stalni boravak u kući ne mora biti tako težak.

Pa su tako Kardashianke i njihova mama Kris Jenner čovječanstvu poručile da ako one mogu izdržati u samoizolaciji u svojim vilama s ogromnim privatnim poljima na kojima čak mogu i jahati – može svako.

Justin Bieber je pokazao kako se zabavlja u svojoj ogromnoj vili, Martha Stewart javila se iz svoje luksuzno opremljene kuhinje da bi pokazala što sve možete skuhati dok ste zatvoreni u kući (naravno, pod uvjetom da imate sve te namirnice), a pjevač Sam Smith je čak pokazao kako izgleda “slom” zbog samoizolacije dok je sjedio na stepenicama svoje 12 milona dolara vrijedne vile.

Evo kako izgledaju njihove kućne karantene…

View this post on Instagram

Stages of a quarantine meltdown

A post shared by Sam Smith (@samsmith) on

No, ekipi na društvenim mrežama njihovi savjeti i jadikovke nisu baš sjele.

“Baš mi ih je žao u tim masivnim vilama s gomilom prostora, privatnim kinima, ogromnim kuhinjama, sobama za igru, privatnim teretanama i dovoljno hrane da im traje godinama. NE! Neka pokažu skromnost napokon”, “A koliko ovih celebova sad vraća javnosti s obzirom na to da ih je upravo javnost dovela tamo gdje su sad? Jadno! Sjetite se ovoga kad sve završi”, “Mora da im je teško u tim vilama i na jahtama, ne znam kako se nose s ovim svim”, pisali su ogorčeni ljudi.

A hit je postao i odgovor na objavu Kylie Jenner da joj je “dosta 2020. godine”. “Također, samo bez milijardu dolara”, dobila je odgovor na Twitteru.

A sličan odgovor dobio je i “slomljeni” Sam Smith. “Anna Frank živjela je u ormariću dvije godine. Samo odrasti”, poručili su mu ljudi.