in

Majin vjerenik se probudio iz kome i saznao da mu je nevjerna u Zadruzi, evo šta joj je poručio!

Učesnica rijalitija Maja Marković je sinoć javno u emisiji tražila razgovor sa svojim vjerenikom, Jovicom Putnikovićem, jer kako je rekla nije ravnodušna prema Alenu Hadroviću, te da joj prija njegovo društvo.

Međutim, Jovica je nakon užasne saobraćajne nesreće više puta operisan, i dalje je u bolnici, a sinoć mu je navodno operisana i ruka, dok mu je kičma operisana prije nekoliko dana.

 

Tim povodom oglasila se njegova prijateljica Jelena Kulić koja je otkrila u kakvom stanju je sada Putniković, ali i prokomentarisala čitavu situaciju sa Marinkovićevom.

– On ne može da drži telefon, sestre njegove su mu stavile na grudi ja sam mu pričala i on je odgovarao. Jedva priča, na trodonima je (lijekovi protiv bolova). Maloprije sam se čula sa njim. On ništa nije znao, sve sam mu rekla. Operisali su mu kičmu prije nekoliko dana, sinoć ruku (plač), bori se bukvalno sa životom, na sve ovo smradulja uradi ovo. Rekao mi je: “Ja se ovdje sa životom rastavljam, a ona tako tamo…” Nije ništa znao. Nije znao. Cijelo jutro plačem – rekla je Krunićeva i dodala:

 

 

– Niko mu ništa nije javio. Rekao je da ga je izgubila totalno. Znam koliko ju je volio, koliko ju je izvukao iz g..ana. Doveo je iz Kovina da živi u centru grada, bre, zube joj uradio, s..e joj stavio, obukao je za 5 ili 3 hiljade eura. Dečko ne zna gdje se nalazi, Znaš kako priča, pod trodonima. Gotovo je, izgubila ga je, rekao je: “Ona je mene izgubila”. Jer se ovo dešava dugo, ne samo juče, to traje. Neće da se oglašava i da joj se javi na pozive – navela je Jelena.

 

 

.

.

.

.

.

 

 

 

(Ekskluziva.ba)

Usplahireni Izetbegović govorio o Čampari, a onda se perfidno obrušio na Čovića, Dodika i Vučića!

Čović i Dodik nakon Hrvatske sada idu “na noge” i Vučiću: Jedan detalj je svima zapao za oko