Malčanski berberin je napravio jednu kobnu grešku zbog koje je uhapšen iza ovog šipražja nakon 17 dana potjere

Ninoslav Jovanović, poznat kao Malčanski berberin, uhapšen je danas u svom mjestu, i to kraj seoskog groblja, a nakon opsežne akcije policije.

Ovo groblje se nalazi izuzetno blizu njegovoj kući, na svega 250 metara, a skretanje ka groblju nalazi se svega 20 metara od dvorišta gde živi njegova porodica.

Policija je munjevito reagovala na dojavu mještana da je Ninoslav viđen upravo u svom selu, na svega nekoliko stotina metara od kuće u kojoj mu žive roditelji i brat, i to u dvorištu komšije u čijoj je štali prespavao.

On je tada, ipak, izmakao policiji za petama, ali znajući da nije mogao da ode daleko, policija je blokirala cijelo selo i ubrzo ga pronašla na groblju.

Kako je posvjedočio komšija, Ninoslav je bio ispijen, prljav od blata i imao je bradu. Međutim, hitao je ka kapiji i nije gubio snagu ni izdržljivost da do posljednjeg trenutka bježi.

Napravio je jednu grešku, ali fatalnu

Jednu, ali fatalnu grešku napravio je Ninoslav Jovanović danas, a zbog koje je uhapšen.

Naime, on je ogladnio, pa se zato vratio u svoje selo. Policija je, igrom logike, pretraživala šire područje, ali Berberin se ipak, potpuno neočekivano, vratio u svoje selo, gdje su ga opazile komšije.

Pitanje je kad bi bio uhapšen da je nastavio da se krije po napuštenim štalama u okolnim, zabačenim mjestima.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.