Manekenka iz Bijeljine uhvaćena sa Johnnyjem Deppom, je li nova ljubav na pomolu?

Posljednje Zabava

Bijeljinka Nataša Derikonja već nekoliko godina gradi modnu karijeru u Istanbulu. Ljepotica iz Semberije nedavno je imala i sasvim slučajan susret s holivudskim glumcem Johnnyjem Deppom u Beogradu, kojeg je naša manekenka očarala svojim izgledom.

– Susret s velikim svjetskim glumcem Johnnyjem Deppom je zaista bio neobičan. Bila sam s drugaricom u jednom restoranu u Beogradu, a nekoliko stolova dalje sjedio je neko za koga sam pomislila da liči na njega. Nakon nekoliko trenutaka prišao nam je konobar i donio piće od Deppa. U prvi mah mi je bilo smiješno jer sam pomislila da je neko opsjednut njegovim likom i pokušava ličiti na njega. Nakon toga prišao nam je njegov menadžer i predložio da se fotografiramo s glumcem. Bila sam zaista iznenađena njegovom jednostavnošću i pristupačnošću – otkrila nam je bh. manekenka.
Ova studentica arhitekture u Novom Sadu nedavno se pojavila i u glavnoj ulozi spota za pjesmu “Aglayamam” turske zvijezde Mehmeta Erdema koji na YouTubeu broji 31 milion pregleda.

– Da budem iskrena, prijatno sam iznenađena profesionalnošću i ljubaznošću ekipe koja je učestvovala na snimanju spota. Impresije sa samog snimanja su veoma prijatne jer se radi o pravim profesionalcima – zaključila je ljepotica, piše Avaz.ba.

Leave your vote